Chrome Pointer

G till G

   Gigagirl, mer känd som Gigi, min allra första ponny som jag köpte för snart ett år sedan.
 
   Effektivitet på hög nivå idag! Nu är jag färdig med alla mina fjorton hästar, och jag är himla nöjd med vad jag har lyckats med. Jag har just nu ett hemligt projekt som kommer upp ikväll eller i morgon, beroende på när jag får det klart.


Lucy Ellie Gold

Hi :)

Cecilia Gladefield

Så fina alla redigeringar blev! :D

Lily M

Riktigt fint gjord! Har sett alla de realistiska redigeringarna du har gjort och måste bara berömma hur duktig du är!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.