Chrome Pointer

Uppdateringar jag tror/hoppas på under 2014

Detta inlägg är önskat av Stefanie Diamondhill.

 
   Det här är ju alltid den svåra delen, för vi vet aldrig vad SSO-teamet hittar på. Om jag kommer ihåg kan jag pricka av den här listan i slutet av året, så ser vi hur värdelös jag är på att gissa x)
 
 
   - Uppdaterat hemstall. Det är något som är önskat av väldigt många spelare så jag antar att någonting kommer hända med den saken. Förhoppningsvis blir det mer plats i stallet, helt enkelt.
 
   - Moderatorer som övervakar chatten. Hoppas på antingen anställda kottar på SSO-kontoret eller att vissa äldre spelare väljs ut att hjälpa till (typ såsom det funkar på de flesta forum)
 
   - Fler hästraser/hästtyper. Lipizzanerhästen är väldigt efterfrågad (och dessutom officiellt bekräftad) och jag tror att en Tinkerhäst är åtminstone halvt planerad. Eftersom SSO är baserat i Sverige hoppas jag på nordiska hästraser såsom Svenskt halvblod (den i Vårryttaren var det snyggaste någonsin - som en korsning mellan Iddy och den bruna Selle Francais-hästen) och Norsk Fjordhäst. Gällande typer så menar jag då t ex Fjordhästen, som inte är en särskilt stor hästras - tänk er en lite bulkigare häst i arabens storlek?
 
   - Utveckling av Man- och svansfunktionen. Jag hoppas på fler alternativ (det är väldigt efterfrågat så det händer nog någon gång), en bättre kameravinkel så att man ser både man, pannlugg och svans, samt valet att välja man och svans var för sig.
 
   - Hästön. Vi vet att den kommer, men inte när. Jag hoppas vid Jon Jarls ande att funktionen är gratis!
 
   - Nya uppdrag som låter oss bygga rykte med de olika gårdarna i Skördebygden
 
   - Nya tävlingar, särskilt i Skördebygden
 
   - Nya huvuduppdrag, alltså mer om Lisa och Anne
 
   - Fortsättning på uppdragen med G.E.D.
 
   - Förklaring till varför Ydris har en hel jädra karneval i släptåg
 
   - Att byggställningarna i Moorlandstallet utvecklas till något... färdigbyggt
 
   - Södra delen av Skördebygden
 
   - Nya butiker i Skördebygden - nu är ju mer än hälften stängda.
 
   - Färjor som går mellan GåD - Jarlaheim - Fort Pinta (eftersom det enligt våra NPC's går färjor, och dessa tre ställen har riktiga hamnar)
 
   - Fler benlindor som ser ut som benskydd (eller "riktiga" benskydd, ofc) i fler färger
 
   - Och, förstås... SADELGJORDAR FÖR FASEN!
 
 
   Tycker ni att jag har missat något? ^^ (Snälla säg inte "leda hästen", SSO har sagt tusen gånger att det antagligen inte kommer hända)






Alma Rainfall

Att man ska kunna korta tyglarna. Man galopperar ju runt med long tygel, det ser inte klokt ut.

Allison Skyhill

Det skulle ju vara grymt kul om någon form av dressyrtävling kom till SSO :D

Anja Dragonheart

Jag hoppas att man skulle typ kunna ha några "knappar" med en animation (eller hur man nu säger det cx) på/i den ringen där kartan är. Och om man trycker på en viss knapp så kommer en viss animation. T ex "Piaff" så blir det Piaff i cirka 10 sek eller tills man stannar. c8 Det hade varit azåm om det kom. skulle bli särskilt glad om det berodde på vilken level ryttaren och hästen klarade av. c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.