Chrome Pointer

Ugh

Jag hatar då datorn bara får för sig att dö helt plötsligt. Särskilt då man är mitt i en chattkonversation. (Sorry Siri, min dator är inte snäll idag!)
 
EDIT: Vet ni på ett ungefär vad en schyst bärbar dator som pallar lite spel kan kosta? Jag tror att min älskade Hugo (min nuvarande dator, that is) börjar sjunga på sista versen...
 
//Esme-från-mobilen






Siri

Haha det är lugnt! Har själv erfarenhet av elaka datorer x.x

Evangeline Silverbell

min laptop klarar spel finfint (lite högljudd fläkt ibland kanske men jag har headset så det hörs inte ;D ) och den gick på 4000. Så det är vad en dator KAN kosta, dock så är det ju oftast så att man får vad man betalar för, om man inte har tur! Dvs. dyrare dator - bättre dator.
Men min är helt okej som sagt :)

Rose Greenhill

Oh ja. Min älskade stationära dator har slutat fungera så jag får spela på en superlaggig och superbullrig laptop, känns som att förlora sin andra halva. ;_;

Lucy MacWright

Jag har en Samsung 3-series laptop som kostade typ 6000 kr xD Men sjukt bra är den, sso laggar inte alls (eller väldigt lite).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.