Chrome Pointer

Sunmaster

   Solens härskare Helios vet inget bättre än att njuta av solens varma strålar. Mycket mer oberäknelig än sina stallkamrater är han ena sekunden en lugn och trygg häst och i nästa en tickande bomb som hotar att explodera i vilda sparkar närsomhelst. Han är mycket uttålig och älskar att sträcka ut i snabba galopper under varma sommardagar, likt hans förfäder på Österns varma slätter.
 
 
 
   Namn: Sunmaster ox
   Tilltalsnamn: Helios
   Namnbetydelse: Sunmaster betyder "Solhärskare". Helios är namnet på solens gud i den grekiska mytologin.
   Född: 2003
   Ras: Arabiskt fullblod
   Lynne: En lite oberäknelig häst som trivs i solens hetta.
   Level: 15
 
 


Myra

Hade inte en tanke på att du skulle ha den med tanke på det du skrev om den när den kom! Men visst är den underbar?! Supernöjd med Issy, huvudet är bara helt.. Magiskt *.*
Den har ju en färg som solen också!

Svar: Haha, helt fantastisk ♥ Jag har bara väntat på en häst med den här färgen för Helios, men det tog ett par dagar för mig att inse precis hur perfekt han är ^^
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Har också funderat på att köpa den där hästen. Underbar verkligen! Och grattis till ännu en bläs och strumpor häst :D De gör himla många såna, men de är jättefina!

Svar: Hahaha, köööp :D Det var just kombinationen bläs+strumpor som fick mig att tveka, eftersom jag vill ha mångfalden i stallet, men precis som du säger så är de ju så himla snygga x)
Esmeralda Silverforce

Zoey Whalesmith

Så sjukt fint du redigerar!

Sienna blueforest

Åhh, så söt! Har också funderat på att köpa den men det har aldrig blivit av..
Du har också gjort en superfin redigering! Du är superduktig på att redigera!
Vilken server är du på???

Svar: Tack! Jag spelar på Air Star och Fluffy Unicorn.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.