Chrome Pointer

Resten av dagen

   Jag har levling av Helios på schemat idag, och dessutom är jag på slutspurten med min nya design. Jag är... rätt lagom nöjd. Inte lika supernöjd som jag är med designen jag har nu, men det blir ändå trevligt med nya färger. Dock så spunkar designen på min iPad - har kollat den på datorn i både Chrome och IE, så nu ska jag rota runt i olika webbläsare och se om jag hittar något problem. Annars har jag några pyttesmå grejer kvar och sen är den helt klar. Vet inte exakt när den kommer upp här - ett vårtema känns liiite tidigt i januari, men eftersom det nu är varmt i spelet så...
   Tillbaka till ämnet, jag har ett tiotal inlägg i utkastet som jag tänkte skriva klart den här veckan, jag hoppas att det blir intressant läsning för er. Ni får självklart fortsätta önska inlägg, jag tar emot ny inspiration med öppna armar.
   Nejmen jag är lite glad just nu va.
 
 
 
   Faaast just nu tänkte jag sätta mig och skriva en artikel om svenska mjölkkor. Om jag hinner en bit idag behöver jag nämligen inte vara i skolan förrän halv elva i morgon, och det skulle ju inte sitta helt fel ^^






Matilda Greenstone

Åhh.. Den där bilden hahah <3

Var det The Seventeens show eller hur hette den? Skratta får man iallafall göra ^^

Svar: Haha nästan, That '70s Show ^^ Den är fantastiiiiiisk ♥
Esmeralda Silverforce

Sofie Northbard

Insperation till kouppsatsen? http://www.youtube.com/watch?v=Jxb-XfzPguM

Svar: HAHAHAHA tack så sjukt mycket, det där gjorde min dag :')
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.