Chrome Pointer

Panikblogg-från-mobil

Jag har varit på studiebesök nästan hela dagen idag, men har uppdaterat SSOs hemsida från mobilen. Blev verkligen glad över fler hästar - hade gärna sett en brun arab, men det kommer väl snart. De ser jättefina ut, särskilt ponnyn!

Att hästön kommer nästa vecka är ju grymt, fasen så härligt! Bilden ser ju härlig ut också, blir jättespännande att se vad den funktionen innebär.

Men, medan jag stod och försökte se ut som att jag var vaken under en föreläsning om bomullsplantor, fick jag ett sms från Gen, som skvallrade om att det kommit sadelgjordar! HALLELUJAH! Så nu sitter jag på bussen hem och är astaggad, haha, kan knappt vänta på att se det här!

Dock hamnade jag på mjölkbussen så det kanske tar några år innan jag är hemma. But I'll be back!






Siri

WHAT SADELGJORDAR OK JAG LOGGAR IN NU.

Genevieve Nightbard

Skvalleriskvaller! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.