Chrome Pointer

Mill Hill of Christmas

   Okej, idag är det onsdag - igen. Det var någon som påpekade för mig häromveckan att en sjundedel av mitt liv har varit en onsdag. Ack, avancerade tankegångar här.
   Jag har verkligen inte den blekaste om vad som händer i SSO idag. Det känns nästan som att det borde komma någon ny häst till spelet, det brukar väl komma en i snitt var fjärde vecka. Jag ska ju inte köpa häst innan Helios är i lvl 15, men det är alltid roligt att se nya hästar ^^ OM det nu kommer en häst, så hoppas jag på att det är antingen Lipizzanerhästarna eller nya färger till ponny/arab. (Varför? För att ponnyerna och araberna har unika modeller, och då är det ju extra kul om det finns många olika färger att välja mellan ^^) Om det kommer info om Hästön blir jag väldigt glad kan jag be att få tala om - jag skulle gärna skicka iväg några hästar ett tag för att kunna "bli kär på nytt". Jag är sjukt nöjd med alla mina hästar, men ibland tror jag det är extra bra att längta lite ;)
 
   Förutom det - har ni lagt märke till att julgranskulorna på väderkvarnen i Silverglade fortfarande är kvar? Jag hoppas att de tas bort nu, nu är ju julen verkligen över!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.