Chrome Pointer

Levla andras hästar

   Man ser rätt ofta i Globalchatten "Jag kan levla hästar åt dig gratis" eller något åt det hållet. Deeet är ganska farligt. Skulle ni lämna ut ert lösenord till en total främling? För att denne vill levla dina hästar? Är chansen att få färdiglevlade hästar utan besvär större än risken för att bli av med ditt konto?
 
   Igår råkade min kamrat Genevieve Nightbard ut för en spelare som gärna ville levla hennes hästar - trots att spelaren själv inte hade fullevlade hästar. Nu gjorde hon ju ett väldigt oturligt val av spelare för hennes del, eftersom Gen faktiskt anmäler sånt (såsom man alltid borde göra om någon vill ha ens lösenord), men hon kunde ha valt en yngre, mer oerfaren spelare som faktiskt gett ut lösenordet utan att tveka.
   Självklart finns det ärliga spelare som bara vill hjälpa till. Problemet är att om man sitter bakom en datorskärm så vet man ju aldrig vem som sitter bakom nästa skärm.
 
   Ge inte ut era lösenord till andra om ni inte är bergsäkra på att inget kommer hända. Byt lösenord ofta. Var rädda om era konton helt enkelt, för om ni gett ut lösenordet till någon som sedan tar kontot för egen vinning får man faktiskt skylla sig själv - då kan man inte säga att man har blivit hackad. Då har man bara varit naiv nog att lämna ifrån sig sina uppgifter.
 
   Gen skrev ett blogginlägg om saken själv, läs det HÄR.






Jane Riverwood <3

Hej!
Riktigt korkat tycker jag, med spelare som skriver i chatten:"Jag kan levla dina hästar gratis! Säg 111 och kom till Steves!" till exempel. Där är man ju fri att lämna ifrån sig sina uppgifter eller inte, men då kan man ju som du sa inte säga att man blivit hackad.

Jag har en nära kompis som skulle resa bort och temporärt "gav" sitt konto till mig, då jag skulle ta hand om hennes häst. Men undantaget i detta fall är att vi står väldigt nära IRL och vi litar på varandra. Så jag har levlat hennes häst och har lovat att ta noga hand om henne när hon är borta. :)


Jag skulle personligen ALDRIG ge bort mitt konto för att någon annan som jag inte ens känner för att levla min häst. Jag kan ju göra det själv!

Det var faktiskt en tjej för ett tag sen som ville byta gubbe med mig. Hon gav mig sitt inlogg utan protest, men jag vägrade ge mitt. Jag vågade inte riktigt och lovade att inte använda hennes, och det gick hon som tur med på.

Ja, det är mycket med sånt nu :/


Jag har ytterligare ett problem - koderna till min blogg fungerar inte när jag skriver in de! Vet du hur jag ska göra? :)

Svar: Vad är det som inte funkar med vilka koder? Du kan skicka mig ett mejl på esmesilverforce@hotmail.com så försöker jag hjälpa dig :)
Esmeralda Silverforce

Lova was here

Jag skulle aldrig lämna ut lösen till andra förutom mina allra närmaste vänner. Tycker faktiskt det är riktigt lågt att fråga nåt sånt (och då bryter man mot reglerna också förstås) då vissa yngre säkert skulle gå med på något sådant.

Annie Bluestar

Jag har berättat mitt l'sen för två stycken men de är mina närmaste vänner :)

Jane Riverwood

Skrev detta i början av Januari månad och har coolat ner mignu, så allt funkar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.