Chrome Pointer

Lär dig webbdesign - Din länklista på Blogg.se

   Det är faktiskt många som inte vet hur man utökar sin länklista, så det står på tavlan idag. Det kommer självklart mer inlägg som handlar om just kodning, men jag varvar lite nu ;)
 
   Gå in på bloggens arkiv (Logga in på BloggEsse, välj "Arkiv" uppe i menyn), välj "Länkar" och skriv in de bloggar/hemsidor du vill länka till. Glöm inte att dubbelkolla så att länkarna fungerar! Det händer alldeles för ofta att det blir misstag och att dina läsare inte kan nå bloggarna. Se till att hålla din länklista uppdaterad, så att den inte länkar till tio raderade bloggar ;)
 
   Vad bör finnas i din länklista? Du bör länka till bloggar du själv läser och tycker om, för att uppmuntra andra att också hitta dit. Om du känner till webbsidor som du tycker är bra och som är relevanta för din blgogning kan du också länka dem!
 
   I morgon blir det en genomgång om hur man på enkelt sätt löser en dropdown-meny!


Siri

Bland det jobbigaste som finns måste vara personer som länkar till raderade bloggar... urg

Moa Ponyforest

Vad är BloggEsse? (du kanske har sagt det förut men då har jag missat det)


Svar: Precis samma sak som Blogg.se ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.