Chrome Pointer

Känner att jag behöver lite större arbetsyta...


   Yup, jag har ritplattan i knäet... Och den är gigantisk, haha






Alica Snowgirl

Vad fin header du har!
Bara en fraga, var ar ditt hemstall?:))

Svar: Tack! Precis som jag svarade på din förra kommentar är det Jorvikstallet c;
Esmeralda Silverforce

Luna Snowwatcher

2 frågor:
1. Vad är det för märke på ritplattan?
2. Är den bra?

Svar: Det är en Wacom Intuos 3, jag är dock osäker på om de säljs längre - jag hittar den iaf inte på Wacoms hemsida xP jag har aldrig använt en annan platta så jag har inget att jämföra med, men jag älskar den :) Det enda är att den är större än ett A4-ark och jag måste rita med den i knäet eftersom jag inte har någon annan plats för den, menmen ^^ jag vet att iaf den här modellen fanns i andra storlekar :)
Esmeralda Silverforce

bella eastfield

Du råkar inte ha några tips på svenska eller finska hemsidor där man kan beställa ritplattor från? Har kollar CDON, alla är slut i lagret hehe. har redan en ritplatta (wacom bamboo pen) elr vad den nu heter. dens rit yta är ca 25cm x 15cm och vill så gärna ha en större! varifrån köpte du din? :)

Svar: Åh, jag har faktiskt inte en aning :( Jag fick min ritplatta i julklapp för ett antal år sedan, så jag har inte den blekaste om var den kommer ifrån!
Esmeralda Silverforce

Sofia Turtlebear

Jag har en likadan ritplatta som dig!

Haley Sunbear

Vi kan byta ritplatta. Jag har en jätteliten xD Och så har jag ett stort skrivbord, men det är mitt :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.