Chrome Pointer

Just som allt började gå bra

   Det får bli en lite oväntad bloggpaus den här veckan. Dels är det för att mina lärare äntligen har gett mig information om vilka uppgifter jag har missat i skolan, dels är det för att mitt psyke håller på att kollapsa helt. Igår kom vi efter mycket om och men fram till att de konstiga attackerna av yrsel, tryck över bröstet och extremt illamående som dykt upp helt oförberett någon gång ibland helt enkelt är panikångest. Igår fick jag dessutom ytterligare en attack och... det var inte så kul. Det värsta är att attackerna inte verkar ha en utlösande faktor, utan de kommer bara pang på och håller i sig oroväckande länge.
 
   Vet inte om jag återkommer mot slutet av veckan, men jag ska försöka ha en blogg- och spelfri vecka. Varför? För jag pallar inte. Någonting är fel med mig och jag vet inte vad det är, vilket är asjobbigt. Dessutom känns det som att mitt beslut med Wikin kan ha tagits emot på fel sätt och jag försöker nu övertala mig själv om att jag inte är en vidrig människa. Ungefär så gott självförtroende har jag. (Och nu är jag brutalt ärlig, jag ligger i självömkan för att jag vill sätta ett halvt lås på Wikin. Inser att jag har ett äckligt svagt psyke men vad gör man.)
 
   Jag kommer inte röra bloggen under några dagar och kommer inte svara på kommentarer heller, så ni vet det. Förhoppningsvis ses vi mot nästa vecka!






Annabelle Wolfhand

Krya på dig! c:

Siri

Om du behöver prata eller nått finns jag alltid i klubb ♥

Matilda Greenstone

Jag vet hur det är med panikångest oh sådant, kom ihåg att du inte är ensam <3
Ta hand om dig!

Lara Mcfield

<3

Alva Moonfall

Åh vad tråkigt, hoppas det löser sig!

Myra R

Ta hand om dig! Nattvakterna saknar dig och det är bara att säga till om vi kan göra nåt för dig! :3 (gästblogga, om du behöver prata.. Bara låt mig/oss veta!)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.