Chrome Pointer

Jag blir ju bara förbannad.

   Numera om man säger åt folk att sluta spamma i chatten kommer det några nya inhoppare som ba "Låt hen spamma om hen vill, global är inte till för att vara tyst."
 
   Vet ni?
 
   Jag är så sjukt jävla trött på globalchatten och hur den hanteras så det finns inte. Jag är sjukt jävla trött på att SSO faktiskt inte tar tag i chatten. Jag är sjukt jävla trött på spammet, mobbningen, nedtryckningen. Jag är asförbannad och är trött på att jag dels låter andra idioter ta min energi, dels att jag tillåter andra idioter att ta min energi från början.
   Sen är jag också sjukt trött på att folk inte kan stå för att de bryter mot reglerna utan istället börjar nedvärdera sig själva för att folk ska tycka synd om dem. "JAMEN JAG KAN INTE GÖRA NÅGOT RÄTT", kanske någon skriver. Och? Ärligt talat bryr jag mig inte. Ja, nu är jag rak, ärlig och skitarg. Jag skiter fullständigt i om folk tydligen har det så jäkla dåligt, det ger dem ingen som helst rätt att bryta mot användarvillkoren.
 
   Jag känner mig maktlös inför chatten. Just nu känns det som att jag inte kan göra något alls åt den. Och det gör mig så sjukt förbannad, för jag vill spela SSO men chatten, som är en rätt stor del av spelet, sabbar upplevelsen så jäkla mycket.
 
   Sorry för fulare språk än vanligt.






Calimbi

Håller verkligen med!! jag kan inte ens titta i global längre X) Kanske tidig morgon och sena kvällar händer det.
Och inte hjälper det att igga heller när resten hela tiden skriker åt denne att sluta >.<

Freja Westhill

Håller helt med dig, Esme! Tycker SSO måste ta tag i detta problem direkt. Vågar knappt öppna global längre, alltid möts man av något slags regelbrott. Nej fy, jag blir bara så förbannad.

Charlotte Snowborn

Jag undviker numera att ha chatten uppe då det känns helt meningslöst att läsa mängden elakheter, spam och, rent krasst, klagomål över hur dåligt man mår och att man inte vill leva. Det tar bara massor av energi, man kan inte påverka genom att säga ifrån för då får man själv mängder av skit kastat mot sig (även om man är trevlig och konstruktiv) och att anmäla leder inte till en direkt lösning. Dessutom så blir det lite av ett rött skynke när man får mejl om att det givetvis inte får gå till så och sedan händer ändå ingenting utan man kan se samma spelare fortsätta dag efter dag. Där kan jag nog känna att SSO-teamet gör en riktig tabbe, i och med att de även ger intrycket av att ha aktiva moderatorer i informationen till föräldrar.
Jag kan tycka att det är riktigt trist eftersom det faktiskt skrämmer bort spelare från delar av spelet och skapar en väldigt otrevlig miljö. Sedan känns det trist att anmäla andra spelare, men det blir ju i längden vad som händer istället för att man säger ifrån.
Själv känner jag mig ibland riktigt otrevlig då jag ofta missar att andra spelare försökt att prata med mig och jag helt missat det bara för att jag har chatten stängd.

Svar: Du anar inte hur mycket jag håller med.
Esmeralda Silverforce

Selena Flowerfall

Håller med om allt i inlägget. Nej, nu får SSO-teamet ta tag i det här, så här kan det inte fortsätta! Man vill ju inte ha uppe globalchatten längre, det spammas så mycket och folk är otrevliga mot varandra...fast otrevliga är väl en underdrift...usch. Synd att SSO-teamet inte verkar göra speciellt mycket alls åt detta.

Siri

Jag tror inte jag haft global uppe sen jag blev påhoppad en natt, det tar så mycket energi och jag blir så arg och på dåligt humör.

Om SSO ska ha en "säker chatt" tycker jag de får börja om från grunden. Göra en helt egencensur där de bannar alla fula ord de kommer på, anställer ett par moderatorer och - som en extrem åtgärd - tar bort Global ett tag eller ger oss ett alternativ att inte se den.Sen är jag nöjd.

tiffany bluewood

håller helt med, jag skriver aldrig i global, om de inte en tidig morron elr sen kväll då inte många är inne, och då oftast kan ja hjälpa folk men rent på dagarna klarar ja knappt av att läsa den. skriver liksom inte där pga hur folk är. jag gillar bättre när det var stallchat, om det var bråk kunde man bara gå ur stallområdena o njuta av hur tyst chatten blev.

Maggie Sunbear

En gång så var det bråk i global, det var typ om något litet. Om en FKN placering på Championat eller något sånt. Då skrek en tjej så här:
Lisa (inte hennes riktiga men skriver några random namn): HÅLL KÄFT SAMIRA! DU SUGER PÅ CHAMPIONAT OCH DU KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET!
Jag bara läste genom allting tills jag blev så jävla trött på det. Då skrev jag så här: Kan ni bara hålla käften? Var är gamla SSO? 2012 var nog Starstable det lugnaste året, TILLS 2013! OM NI INTE HÅLLER FKN KÄFTEN KOMMER JAG DASKA TILL NÅGON I RÖVEN! Global blev tyst, i 5 minuter sen var det igång igen. Då blev jag så himla arg, ledsen, trött och besviken. Då skrev jag så här: Kan ni bara var tysta?! Detta spelet har ändrats as mycket pågrund av er fula människor som ska vara så jävla taskiga och dumma i huvudet som håller på så här. Helt sjukt.

Börjar fan nästan gråta nu pågrund av det, Starstable är det bästa spelet som finns.. Eller VAR rättare sagt. Nu är Det en soptipp med fula ord..

Elizabeth Silverfield

Jag håller med dig fullständigt. Globalchatten borde inte vara en chatt som endast tjänar syftet att folk ska få skrika allt vad de orkar. Det behövs verkligen ordentliga moderatorer, annars tycker jag att man lika gärna kan ta bort den chatten överhuvudtaget så folk kan skrika sönder folks datorer i en mer isolerad chatt. Precis som resten av kommenterarna avskyr jag verkligen att ha den uppe, just för att inte dränkas under en lavin av bloggreklam, klubbreklam, snyftande eller människor som skriker på varandra. Och precis som Maggie Sunbear och Charlotte Snowborn skriver, så kan man inte heller försöka göra något för att lugna ner bråken. Det finns ju alltid ett gäng människor som försöker vara konstruktiva och vänliga och faktiskt lösa problemet, men funkar det? Nej! Personerna i fråga tar nästan alltid till svaret "ALLA HATAR MIG" i någon variant. Och trots att de svarar "Nej, Saga (Random namn), alla hatar inte dig. Men det är inte så trevligt att skrika i chatten, skulle du kunna dämpa dig lite?" så fortsätter det i all evighet. Och skulle det sluta så kommer det genast någon annan som börjar capsa ihjäl folk. Nej, ordentliga moderatorer, ny censur alternativt ta bort Globalchatten annars vet jag inte vad jag gör!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.