Chrome Pointer

I'm baaack

 
   Nä, känns inte som att jag har missat så mycket under den här veckan. Eller jo, servertrassel, en massa omogna ungar på Facebook som gnäller efter Star Coins och gratis hästar till följd av detta + att någon rolig jäkel från Rumänien försöker radera en massa sidor på SSO Wiki. Kul. (Har blockerat tre stycken rumänska IP-adresser nu...) Wikis support verkar hata mig, vet inte hur många röster jag ska behöva samla in för att visa att jag inte är ensam i mitt tankesätt om att Wikin antagligen blir trevligare om den är stängd - för uppenbarligen är inte jag den enda som tänker så, det ser jag ju av de kommentarer inlägget har gett. Om ni känner att Wikin är ett bra hjälpmedel för er och för andra så uppskattas det om ni försöker ge folk en spark i baken (typ så som jag försöker göra nu) och ber dem att säga sin åsikt i WIkins forum. Länk HÄR. Wikin är uppenbarligen till ingen som helst nytta för någon alls om det finns några hjärnlösa skrällen som ska radera all info på den.
 
   OBS-TYP-VIKTIGT-FÖR-ER-SOM-HÄNGER-PÅ-WIKIN
   Nu gör jag den här sista insatsen och verkligen försöker, men om inget händer från Wikiasupportens sida letar jag upp någon som kan tänka sig att vara Admin på Wikin och sedan lämnar jag den. Btw så skulle det nog behövas minst en Admin ändå - är inte så mycket för att be folk att anmäla sig frivilliga, men om jag ser någon som visar framfötterna och verkar vara en klok prick så lär denne bli utnämnd. Inga krav alls kommer med den titeln, det är bara ett litet plus i kanten samt ger lite mer privilegier bakom kulisserna på Wikin. Om någon verkligen vill bli Admin för att hjälpa folk på Wikin samt upprätthålla lite ordning så får ni dock gärna hojta till - det underlättar för mig att veta om någon gillar ansvaret. Jag lovar inget, men som sagt, just nu ser jag allt på Wikin.
 
 
 
   Förutom hela den här Wikigrejen, som varit sjukt tråkig, så har jag undvikt SSO. Jag har bläddrat igenom massa bloggar på Bloglovin', men inte läst så mycket. Har inte spelat sedan förra söndagen, så hästarna är väl lite lagom glada nu då jag loggar in, hehe... Just den här veckan visade sig bli ganska bra, eftersom jag istället har blivit färdig med ett antal skolarbeten - vilket innebär att jag ligger sjukt bra till i skolan och har råd att bli en latmask igen. Score! Nu är jag dock sugen på att spela igen, får väl bli lite levling av min gula pålle nu också.
 
   (Btw, statistiken här på bloggen har varit i princip oförändrad under den här veckan - roligt att ni ändå återkommer. Stort tack också för era snälla kommentarer under veckan, även om jag inte svarar på dem så läser jag allt och uppskattar det verkligen ♥)






Genevieve Nightbard

VI HAR SAKNAT DIG.

Svar: Wiiiiii ♥
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight

Jaaaa!! :D Har saknat din blogg sååååå mycket :D Jag har kommit in ändå både för att kolla im du kommit tillbaka men också kollat på Lär dig webbdesign-serien, har verkligen lärt mig mycket genom den ♥

Svar: Så roligt att höra att du haft nytta av serien, och tack :D
Esmeralda Silverforce

Sofia Youngwright

De kommer lösa sig med Wikin Esme <3 Har saknat alla dina inlägg <3 Men oroa dig inte för Wikin utan ta ett djupt andetag och slappna av ;3

Siri

Wie har saknat diiig!!

Myra Riverfall

Jättekul att ha dig tillbaka! :D

Jag har väldigt nyligen registrerat mig som användare på Wikin under iMyra(blev tyvärr IMyra.. suck. ._.) och jag skulle tycka det var väldigt spännande med extra ansvar då det är något jag kan ta. Däremot känns det inte aktuellt inom den närmsta framtiden då jag är så ny inom området men jag hoppas verkligen att det ordnar sig med Wikin! Den är väldigt bra att ha då spelet är hyfsat stort och det finns mycket att kunna och lära. Ordnar det sig ser jag verkligen fram att vara där en del och förhoppningsvis göra lite nytta!

Lucy Seadughter

Tillsammans så löser vi problemen , problemet på wiki. :D

Lucy MacWright

Yippeee, välkommen tillbaka! :D

Hoppas verkligen att det fixar sig med wikin, jag sitter där ganska mycket nu och spanar efter sabotören hah :S Jag är sjukt störd på hen... Japp det är jag som är LysMacwright btw x3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.