Chrome Pointer

Gästbloggning - Siri Moonbear

   Strax innan jul hade jag en utlottning där vinnaren fick en gästbloggning här. Den vanns av Siri Moonbear, och därmed inviger hon år 2014 på Monokerus.se.
 
 

Hejsan!
Jag är då Siri Moonbear, som bloggar på moonbear.blogg.se, och det har jag gjort sedan 3 februari 2013. Jag spelar SSO varje dag, och har även spelat både Starshine Legacy och Starstable. Jag äger nio hästar vid namn Emberknight "Ember", Wintersoul "Winnie", Silversister "Sissi", Farlove "Loke", Starchaser "Zpiroh", Frostspot "Sally", Sunflyer "Sune", Silverrunner "Bezzie" och Lionking "Chamör" och tycker själv att jag spenderar alltför mycket tid och pengar på mina hästar, spelet och min blogg. 
 
Så, jag har faktiskt tänkt på vad jag skriva om sen jag fått reda på att jag skulle gästblogga. Det är väldigt svårt att komma på något som kan jämföras med det Esme skriver ^^ Jag har ändrat mig väldigt många gånger men tillslut valde jag att skriva lite om klubbfunktionen efter jag mycket åsikter om just den :D
 
Jag själv har ju varit med i ett flertal klubbar. Allt från ganska små där alla vet exakt vem alla andra är och man känner varandra superduperväl, till stora klubbar med aktiviteter varje dag och hela tiden folk som vill gå med. Och klubbar är just något som skapat en del bråk inom SSO. Klubbar upplöses, det kommer nya klubbar som helt plötsligt blir superstora, rykten går. 
 
Jag tycker det finns flera saker som skulle kunna göra för att förbättra klubbfunktionen, öka kontakten mellan olika klubbar med mera. Mina idéer är följande:
   ☞ En regelsida. Där "medlemmar" och "klubbinfo" finns, finns det även en flik som säger "regler". Här kan klubbägaren och även klubbledaren (jag kommer till detta senare) skriva in regler. Detta för att man enklare ska kunna se reglerna :)
   ☞ Skicka "klubbrev". Istället för att skicka ett mejl skickar Klubbägaren eller Klubbledaren ett mejl till hela klubben genom att klicka på en knapp på klubbsidan. Detta för att enklare nå ut till klubben.
   ☞ Klubbägaren kan välja vad klubbledaren får göra. Klubbledare är ju bara en titel, men skulle det inte vara mycket bättre om klubbägaren kunde göra så att klubbledaren exempelvis får bjuda in folk, kicka folk, skicka klubb brev, ändra regelsidan, ändra infosidan mm. 
   ☞ En anslagstavla för klubbar! Söker du en klubb? Ta dig en titt på anslagstavlan och se om det finns några tillgängliga som passar dig eller skriv en egen annons. Söker du medlemmar till din klubb? Kolla igenom annonserna eller skriv en egen. Detta skulle troligtvis minska all klubbreklam i global (och varför inte ha en likadan för bloggar?)
  ☞ Kunna se mer än 50 personer. Det är nämligen ofta så att klubbar vill ha event tillsammans, och kommer det mer än 50 pers ser man inte alla, och då kan man inte leka. En aning jobbigt. Och detta leder till nästa punkt...
   ☞ Samarbete mellan klubbar! Har din klubb en samarbetspartner kommer en extra chatt aktiveras som båda klubbarnas medlemmar kommer kunna skriva i, även denna funktion för att underlätta event för mer än en klubb. Hur börjar två klubbar samarbeta? Om en klubbägare klickar på en annan klubbägares namn kan den även "fråga om samarbete". Jag är fullt medveten om att stora klubbars klubbägare kan bli en aning spammade, så därför kan man sätta av och på denna funktion som klubbägare.
 
Det var allt jag hade att föreslå idag, så jag avslutar med en bild på mina hästar och önskar att alla kommer ha ett underbart 2014!
 
 
 






L

Hej! Fin blogg!

Tack för din kommentar :3 Jag älskar verkligen ardeéner :) De är verkligen jätte stora och fina men är mest känd för att dra vagnar. :) Men ridhäst kan man också använda dem som :)

Bella Eastlake

wiiiee ja och siri såg dig på avstånd i sommras 83

Emelie Silverhaven

Många bra ideér Siri :) Gillar idén om anslagstavlan och att man ska kunna deligera mer arbetsuppgifter åt klubbledaren. Man kan faktiskt se 75 personer nu för tiden (men även det är å tok för lite) En grej hade ju kunnat vara att man kunde välja om man ville se alla spelare eller om man bara ville se ett visst antal som det är nu. Då jag förstår att det skulle bli problem vid vissa tillfällen om man kunde se allt för många.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.