Chrome Pointer

Dumdumdumduuuuuum

   Om ni läste rubriken i takt till inledningen av Beethovens femte - congrats, you're doing it right! (Eller så behöver jag bara lära mig att hitta på kloka rubriker. Mähähä.)
 
   Nämen jag kom nyss hem från jobbet. Är trött. Tänkte vara puckad nog att fortsätta jobba på vårens design. Varför? För att färgtemat jag hade tänkt mig inte funkar. Jag får inte till rätt ton på det hela, så det blir skrikigt och jobbigt att titta på. Jag vet liksom hur jag vill ha det och i huvudet är färgen fantastisk, men jag får inte till den då jag väl ska sitta och mixtra själv.
 
   Jag tänkte dessutom skriva två till inlägg till Lär dig webbdesign, för det är typ de två inlägg jag kan komma på just nu. Dessa är bildspel i headern samt typ det du behöver veta om upphovsrättslagen. Ni får, som tidigare konstaterat, jättegärna önska fler inlägg dit. Vissa grejer är så pass små att jag kan svara direkt i en kommentar, men om det gäller en större fråga skriver jag gärna ett inlägg om saken. För den delen, förslag om inlägg alls uppskattas just nu, eftersom min hjärna verkar ha bestämt sig för att ta semester. Fick några superbra förslag från Charlotte Snowborn häromdagen och de ska jag försöka dra ihop något om.
 
   Det var typ det. Luuuuuunch






Nadia Moonnight

Hejsan Esme! Jag har ett problem med mina inlägg, storleken på texten är olika. Ibland är den mindre och ibland är den större! Finns det något man kan göra åt det?

Svar: Klistrar du in någon text i inläggen där det händer? Du kan kolla i inläggets html-kodning (vet du hur du gör det? Annars kan jag dra upp ett inlägg här och visa) och ta bort koden som gör att fontstilen ändras, men om det bara dyker upp vet jag inte vad det är :/
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Jag förstår inte riktigt vad du menar, hurdå visa i htlm kodning?
Aja, sen har jag ett annat problem också, min profilbild blir inte i rätt storlek, den täcker inte hela. Jag skulle vilja ha en sådan fin profilbild som du har i din sidobox. Men min vill inte täcka hela, den blir mycket mindre än jag har tänkt mig :(

Svar: Okej, jag drar ihop ett inlägg om html-kodning i enskilda inlägg som kommer upp någon gång i morgon :) Jag återkommer om profilbilden, ska kolla på saken ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.