Chrome Pointer

Caféerna i Jorvik

Det här inlägget önskades av Ida Hawkberg.

   I torsdags kom det ju som bekant caféer till Jorvik. Många tycker det är jätteroligt. Typ runt då jag började blogga (och iofs även långt efter det) verkade det vara rätt populärt bland bloggare att rolla hur de beställt mat och ätit i Café Pinta. Nu är ju jag själv inte mycket för rollspel, så jag ser själv fortfarande inte det roliga i det.
   Grejen med hela den här cafégrejen är väl att de tilltalar väl mer de som antingen vill rolla om att de äter, eller de som har lust att sitta och chatta utan att bara stå still och se ut som fågelholkar. Jag hör inte till någon av dessa kategorier - jag föredrar att faktiskt göra saker då jag spelar. (Då menar jag typ att jag gör det jag tänkt mig på spelet och sen loggar jag ut - finns ju inte så mycket att göra då man t ex gjort alla blåa för dagen. Om jag skulle vara inne i fem timmar varje dag skulle jag tröttna på spelet otroligt fort, så jag försöker hålla nere lite på spelandet.) Om jag chattar så blir det typ mitt i en levlingsrunda och jag kan stå typ mitt ute i ingenstans ett tag. Jag kan nämligen omöjligen röra mig en meter i spelet samtidigt som jag skriver något alls - eloge till er som faktiskt kan det, men det är en talang som jag helt enkelt inte besitter. Visst kanske det är lite fränt att kunna sitta och chatta i en fin miljö, men... för min del är det inte värt det. Dock tycker jag inte att funktionen är helt värdelös - även om jag har noll glädje av den så tycker många andra om den, så varför inte?
   Det jag faktiskt tycker är irriterande med caféerna är att det finns typ inget som kostar jämna pengar. Jag tycker det är jätteirriterande att ha ojämnt antal JS eller SC, jag måste ha tillräckligt mycket/lite för att sista siffran ska vara antingen 0 eller 5. Det bidrar till att jag faktiskt inte vill använda mig av funktionen, men det är ju ett tics i mitt eget huvud.
   Så personligen - couldn't care less, jag menar det. Den här funktionen gör ingen nytta för min spelupplevelse. Men med tanke på att funktionen uppskattas av många ser jag inga som helst problem med den, om man säger så. Jag är bara rätt likgiltig. (Dessutom är det ännu lättare att inte vara bitter eftersom det är uppdatering i morgon, haha)
 
   Vad tycker ni om caféfunktionen?






Lynx

Jag gissar p.g.a namnet Palamino (stav?) Araben eller Vita ponnyn

Nadia Moonnight

Jag tycker att funktionen är ganska okej, men jag har bara använt den två gånger. Men man har fikat man köper alldeles för kort stund tycker jag.

Sofia Diamondnight

Och så låter det och skramlar på 3 mils avstånd också.. ._.

Elizabeth Silverfield

Håller faktiskt med dig. Visst, jag är en av de som gärna sätter sig i spelet och låtsas att jag dramatiskt berättar för min vän att Mr.Sands har kidnappat baronessan, men samtidigt så bryr jag mig inte särskilt mycket om caféerna. Tror att jag har testat en gång och sedan skuttat omkring med en massa bakverk i ryggsäcken som jag inte vet vad jag ska göra av. Så ska jag vara ärlig så passerade det rätt obemärkt.

Svar: Förstår dig precis. Har nu testat funktionen en gång - det ser lite mys ut, men jag har ingen nytta av den.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.