Chrome Pointer

Åååh så surt

   Jag beställde The Sims + Husdjur i torsdags, och enligt Cdon.com har beställningen inte ens paketerats... :( Har aldrig haft problem med Cdon förut, så hoppas verkligen att det bara är spunkat för att det har varit juletider. Jag är så sjukt sugen på att sätta igång och bygga stall! Visserligen kan jag göra det i Zoo Tycoon 2, men min dator pallar inte alla nedladdningar som krävs för att nå nivån jag vill komma till så det är liksom kört ändå...
 
   Pallar inte riktigt med SSO heller. Fatal Error alltså, och sen de där julönskningarna... Jag känner lite press att samla alla jag kan eftersom jag fortfarande inte har fått all utrustning jag vill ha, men jag vill typ kräkas över uppdragen just nu för det känns som att jag gjort dem så många gånger. Särskilt den där julsläden, det uppdraget har jag inte gjort på hela veckan. Det är ett genialt uppdrag och det var jättekul första tre gångerna man gjorde det, men det är ett alldeles för långt uppdrag med alldeles för mycket väntan medan man är på väg mot nästa skorsten. Dubletterna jag får i julönskningarna har jag inte vågat sälja heller, ifall det nu skulle komma någon slags bytesfunktion så att man kan få utrustningen man har missat. Jag har fortfarande inte fått misteln, och den är väl det enda jag verkligen vill ha, men nu är jag så sjukt trött på uppdragen.
   Aja, i morgon blir det åtminstone uppdatering, jag hoppas på att något händer. Siri gissade på att det kommer araber i fler färger - jag skulle tycka det var fantastiskt, för araberna är lätt min favorittyp av häst i spelet. Dock så gynnar det inte mig så mycket, jag har bara två stallplatser kvar och vi vet än inte när Hästön kommer... Mest hoppas jag på någon liten uppdragsserie så att man pallar vakna till liv igen.
 
   Men det är ju ändå den första uppdateringen under 2014 :D Det är ju alltid något ^^






Scarlett Silverwood

Hej! Skrev just ett inlägg angående hur man kanske kanske skulle kunna minska frågorna i globalen. Kika in? Skulle vara kul att sprida det!

Tindra Silverheart

Hej! Jag har Starshine Legacy och skulle gärna vilja göra om hästarna/ryttarnas kläder. Men jag fattar inte hur man gör. Kan inte du göra ett inlägg om hur man gör om hästarna och kläderna? Du kanske har skrivit ett sådant inlägg förut, men det är något jättekonstigt så att när jag scrollar ner i kategorin "Starshine Legacy" blir din blogg orange men massor med länkar i och på typ Thailändska.
Tack på förhand!
Tindra

Svar: Men oj, så konstigt :o Om du vill får du jättegärna skicka en screenshot på hur bloggen ser ut till mig, så ska jag försöka fixa problemet! (För mig ser det helt normalt ut.) Jag har skrivit om hur man gör om i SSL, det finns både i kategorin "Starshine Legacy" och "Hjälpavsnitt". Säg till om det inte funkar så kan jag posta inlägget igen!
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Åh jag beställde boken "Insurgent" från CDON veckan innan jul, och det stod att jag skulle få den INNAN julafton. Jag har inte fått den än, haha..

Svar: Vad kasst :(
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Verkar vara ganska många som har problem med CDON just nu! (surt att jag inser det nu, efter att jag lagt en beställning.) fast det kan ju vara juletiderna och att de jobbar i "arbetsdagar" Men aye, det verkar vara många som tappat tålamodet med dem nu. Jag utgår från kommentarsfältet på facebook, förresten. Börjar själv bli lite nervös nu x (

Svar: Jag har också kollat där, bådar inte gott :( Jag har aldrig någonsin behövt vänta längre än 4 dagar för att få hem mina paket (till och med över helger), så nu hoppas jag verkligen att de lägger på ett kol... det har ju faktiskt varit ett antal arbetsdagar sedan jul nu :s
Esmeralda Silverforce

Stefanie Diamondhill

Skulle inte du kunna skriva om vilka uppdateringar du vill och tror kommer under 2014?

Super bra blogg förresten! Älskar den!!

Svar: Absolut! ^^
Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Charlotte Snowborn

Sist jag använde mig av cdon blev jag vackert sittandes i en månad innan jag fick mina varor, de verkar ha blivit sämre för jag har hört att andra har haft problem med dem. Det säkraste sättet verkar vara att gå till en butik, men det är oftast svindyrt, jag vet inte om the sims finns på Steam annars, det är ju en rätt säker källa. Oavsett så är det ett otroligt beroendeframkallande och roligt spel och man kan hitta alla möjliga fina mods som spelare gjort som är helt fantastiska. Hoppas att du får dina spel snart för det är ju verkligen inte roligt att vänta på.

Svar: Jag betalade via PayPal så de har ju redan mina pengar dessutom... :/ Jag har köpt väldigt mycket från dem tidigare, men det där var den enda beställningen jag skickade in 2013. Har aldrig haft problem med leveranser från dem, vore ju surt om det började nu... fast jag har ju kvitto och allt så jag får ju spelen förr eller senare.
Esmeralda Silverforce

Alessandra Kinglord

hej esme detta kanske inte hör till just detta inlägg men vad heter disney texten vet vad sidan hetter men vet inte vilken flik jag ska gå in på. blir glad för svar

Svar: Föreslår att du söker efter "Waltograph", det är enligt mig den snyggaste Disney-fonten :)
Esmeralda Silverforce

Daniella 🌙

Hm, har letat efter ballongtävlingen under ballongerna men inte hittat! Kan du snälla inte göra ett inlägg om det? ♡

Svar: Jag har faktiskt aldrig skrivit om den! Men den finns på Everwindfälten, någonstans under ballongerna, och går bara att tävla i om man är i en grupp :)
Esmeralda Silverforce

Daniella 🌙

Jag tror iaf det var du som skrev om det, pinsamt om inte för jag följer bara två bloggar :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.