Chrome Pointer

2014 - hopp för året

   Vad hoppas jag ska hända på SSO under 2014?
 
   - Nya uppdrag
   - Nya hästar (kommer aldrig sluta hoppas på Tinker, Shire och Fjording ♥)
   - Hästön
   - Uppgraderat hemstall (boxar så att tio hästar får plats, ljusa upp den mörka boxen)
   - Södra delen av Skördebygden
   - Profilblad (se mitt inlägg från i förrgår)
   - Moderatorer i spelet
   - Ytterligare förbättrad censur. Under december fungerade censuren bättre än den gjort på över ett år, otroligt skönt, men det är fortfarande mycket som man inte kan skriva. Att man kan skriva "Alkohol" men inte lite mer akademiska ord? Seriöst? (Sen att det faktiskt går att skriva t ex Superhärligfraggelistighäxlikhalledosen, vilket btw är världens bästa ord, det är faktiskt åzum)
 
   Sen har jag ett litet eget önskemål - Life Time-medlemmar har inte mycket mer bonus än övriga Star Riders just nu. Jag skulle gilla att LT's skulle kunna klicka på en knapp för att automatiskt sköta om alla hästar i stallet för dagen - dock skulle det bara funka om man har tillräckligt mycket mat åt hästen i ryggsäcken. Tror inte att det kommer hända, men det vore en trevlig grej ^^
 
 
   Vad har ni för förhoppningar på 2014?






Daniella 🌙

men är man level 15 så är väl spelet slut? jag är level femton och har inte haft några nya gula uppdrag på ett bra tag. historien är ju slut liksom?

Svar: Nope, den är bara inte färdig än. Nya delar till historien kommer hela tiden i nya uppdateringar!
Esmeralda Silverforce

Bella

Jag hoppas på att man kan släppa ut sin häst i en hage, t.ex. över natten så äter den gräs från hagen så man inte behöver mata det, men fortfarande borsta , kratsa och ge vatten :D Det är vad jag skulle tycka var roligt i en kommande uppdatering :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.