Chrome Pointer

Uppdaterad ledtrådslista

   Innan jag köpte Gambit fick jag ett förslag på inlägg där jag skulle berätta lite kort om mina kommande hästar. Jag tyckte det var en jätterolig idé, så jag gjorde så. Här är samma inlägg en gång till, fast uppdaterat så ni ser vart Gambit fanns med. Han var alltså Häst nummer 2 i den här listan :)

 
   Jag kommer nu berätta lite grejer om hästarna, som här får alias i form av siffror mellan 1 till 8. Varje siffra är alltså en häst :) Siffrorna står inte för i vilken ordning jag ska köpa hästarna, utan de är bara slumpvis utdelade.
 
   - 1 och 4 är ponnyer
   - Gambit har bytt smeknamn ett par gånger innan jag hittade precis rätt (Dock minns jag inte namnen jag funderade över först - men det senaste jag tänkte mig var Dice)
   - Nästan hela min klubb vet vilken häst 8 är
   - 6 och 7 har fått sina smeknamn efter låttitlar
   - 3 har fått sitt namn efter en karaktär i en film
   - Både Gambit och 8 har namn efter seriefigurer (Gambits namn kommer från Remy LeBeau från X-Men)
   - Jag har varit på väg att köpa hem Gambit flera gånger, men har stoppat mig själv och köpt en annan häst istället
   - Jag hade tänkt köpa 5 för några veckor sedan, men bestämde mig för att vänta lite och köpte sedan Savoy istället
   - 6 har jag velat köpa i evigheter, men jag undvek henne (ja, det är ett sto) eftersom jag redan hade en häst som jag tyckte hon var för lik
   - 4 har ett namn som jag länge tyckt varit perfekt för en häst, och jag har dessutom tipsat andra spelare om namnet då jag har frågats om råd (Jag vet dock inte om någon faktiskt använde sig av namnet)
   - 5 delar namn med en häst jag IRL har ridit på två gånger. Jag tänkte faktiskt inte på det då jag planerade namnet, jag tyckte bara att det var ett grymt snyggt namn.
   - Jag ser fram emot att klä 3 i ljusa färger, särskilt blått!
   - 1 är en häst jag har velat köpa ända sedan den kom till spelet, men eftersom vi då begränsades av antalet stallplatser lät jag bli - något jag har haft lite halvångest över, för jag tycker verkligen om den hästen.
   - Av dessa åtta hästar är tre av dem ston och fem av dem är hingstar.
 

   Tycker ni att jag ska uppdatera listan igen efter att jag har köpt nästa häst?






Athena Moonhurricane

Tycker du ska uppdatera listan efter nästa hästköp! Kul att se :D

Lara Mcfield

Ja!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.