Chrome Pointer

Tillbaka igen

   Jag har haft två helt vidriga dagar och saker och ting ser inte mycket bättre ut för mig. Efter att jag hamnade här och skrev lite på inlägg i utkastet insåg jag dock att SSO som vanligt är min räddning från ångestträsket. So I'm back once again!
 
   Jag är, som tidigare konstaterat, världens största Mello-nörd. Sedan jag var tio har det gått som internskämt hemma att jag ska lönnmörda Christer Björkman för att ta hans jobb, typ så beroende har jag varit. Direkt efter Mello ikväll är det dessutom Sherlock på tv, hallelujah så trevligt! Har visserligen sett alla avsnitt redan men de tåls verkligen att se igen.
   Nu tänkte jag dock sätta mig och levla Helios, det blev nämligen inget spelande alls för mig igår. I morgon flyttar Savoy hem och jag tänkte dela upp levlingstiden lite mellan dem tills Helios blir lvl 15, sen blir det Savoy för hela slanten. Dessutom tänkte jag langa in min nya design i morgon... jag vet faktiskt inte själv vad jag tycker om den, haha. Jag tänker hoppas på att ni gillar den iaf!
   Så - småfix med nya designen samt Helios-levling. Btw, om ni håller med om inlägget angående allmänt askass information från SSO-teamet får ni gärna sprida det. Bara så ni vet.
 
Tjingeling.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.