Chrome Pointer

The stallchatt is back

Hästön bådar verkligen gott! Verkar vara gratis och allt, ser fram emot att skicka några pållar på semester nu.

Och kolla, stallchatten är tillbaka! För det är ju essentiellt så, stallchatten var ju typ "om du hänger i det här området kan du chatta". Jag... Tror det är bra. Vet inte än. Men förhoppningsvis kanske spam minskar. Reklam kanske minskar. Kanske bråken överlag kan minska? Jag hoppas att folk själva tar lite ansvar för vad de skriver, för det är ju faktiskt det grundläggande problemet. Det svåra med barn på nätet alltså.

Nu kommer ju jag hem sent idag, men jag ska försöka dra igenom saken lite mer då jag har undersökt uppdateringen själv i spelet :)

//Esme-från-mobilen 






Ida Hawkberg

Det är inte gratis :c

Genevieve Nightbard

Den kostar, men det finns ett alternativ för 1200 shillings så det är väl överkomligt.

Svar: Fast lite besviken är jag ändå, hade verkligen hoppats på att det inte skulle kosta :(
Esmeralda Silverforce

Siri

Ugh, alternativet för 1200 sc gav mina hästar mindra i hälsa

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.