Chrome Pointer

Tävlingar jag vill se i framtiden

   Det finns lite tävlingar från Star Stable-spelen som inte har följt med till SSO. Vi kan ju anta att vi kommer få se fler tävlingar framöver, och... det är kul att spekulera och önska.
 
   Den populära och högt saknade Six Bar-banan från Vinterryttaren
 
   Six Bar - en mycket simpel tävling, men ändå så rolig. Sex stycken hinder som står på en enda linje, och nästa hinder är alltid snäppet högre än det man nyss hoppat. Det saknar jag verkligen från Vinterrryttaren, och jag vet att jag inte är ensam om det.
 
   Dressyr - Okej, dressyren kanske det inte går att ha någon direkt topplista i, men dressyren, som är det viktigaste i all ridning, är det som lätt blir bortglömt i hästspel. Jag tror att dressyren kan bli bättre än i både SSL och Vårryttaren, nu då spelutvecklingen har tagit några stora steg framåt sedan dess, och jag tänker fortsätta hoppas på att vi får dressyr till spelet.
 
   Terrängbanor med hinder från Årstidsryttarna - jag saknar hindrena från Höstis så sjukt mycket! Upphopp, höbalar och den stora banken vid Firgrove. Ja, jag tycker verkligen att vi borde få nya sorters hinder i spelet.
 
   Reining och Trail - westerngrenarna som dök upp i Sommarryttaren påminner mycket om dressyren, men det vore så kul att få in det i SSO.
 
   Barrel Race - Vi har en Barrel Race-bana hos Marley, men det vore kul med en till bana, kanske med andra avstånd mellan tunnorna?
 
   Distanslopp - Jag var inget större fan av dessa lopp i Årstidsryttarna, men i SSO har jag ingenting emot att rida lopp utan hinder. Det kunde vara rätt kul för omväxlings skull, dessutom!
 
 
 
   Finns det någon särskild tävling ni vill se i SSO?






Fiona Mcpaw

Förutom allt du sa (som jag också jättegärna vill ha) kan jag tänka mig någon form av gymkhana, kanske liknande flaggtävlingarna, där man behöver tex plocka upp saker, fånga saker och liknande. Det skulle ju funka att ha topplista över.

Kanske även en tävling med att fösa kor - typ flytta 10 kor (precis som man gör med hästarna på vingården) från en hage till en annan på kortast tid.

Fiona Mcpaw

Hehe, sen har jag även en typ.. kanske ouppnåelig önskan - en slags hinderbana som är riktigt klurig, som man behöver tänka till för att lösa. Rörliga hinder vore jättekul att se. Kanske även en labyrint ! :D

ange

Avis på första banan du nämnde

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.