Chrome Pointer

Svart bil på tomgång

   Detta inlägg föreslogs av Charlotte Snowborn.

   I SSO har vi inte sett mycket av bilar. Åtminstone inte innan Jarlaheim dök upp, för inne i staden finns det ett antal bilar. Jag tycker det är rätt kul - jag förstår att staden är den största (än så länge, man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden) i Jorvik, men vart tusan åker de någonstans? Jag menar, det känns ju inte så realistiskt att man kommer med en bil genom Gröndal för att ta sig mellan Moorland och Jarlaheim? Och Jarlaheim är visserligen stort, men det finns typ två gator som man faktiskt kan köra bil på, eftersom halva staden är upphöjd med trappor. Enda sättet att ens ta sig in och ut ur staden med bil är via den västra porten, den som vetter mot Jorvikstallet.
   Men nere på stora torget finns en svart bil som gått på tomgång ända sedan vi först kom till staden. I vanliga fall är ju Jorvikborna väldigt måna om sin miljö, men i det här fallet får Andrew 1959 stå och fortsätta med sina utsläpp i vår vackra medeltidsstad. Jag trodde faktiskt då Skörde öppnade att bilen skulle spela roll i uppdragsserien (varför skulle den annars stå där på tomgång utanför hotellet?), men nepp. Kanske inom en snar framtid?
   Tycker det är lite charmigt att bilarna faktiskt har Jorvikiskt regg-märke också, haha!
 
   Arwen och jag var ju tvungna att inspektera bilen noggrant för det här syftet - borde inte bilen få motorstopp snart, nu har den ju stått sådär sen i oktober?
 
   Förutom den bilen kan man väl sammanfatta det här som "varför i hela friden har man en bil om man bor i en stad med två gator och aldrig någonsin kör utanför staden?".






Myra

Meh det är ju enkelt den är ju magisk och kan flyga!!

Svar: OMG, Arthur Weasley måste ha skaffat sig en ny bil!
Esmeralda Silverforce

Saltkorn

Neeeeee, har inte sett den min pappa är född -59 xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.