Chrome Pointer

Stallhjälp

   Jag har faktiskt aldrig använt mig av stallhjälpen förrän förra veckan. Och jag tror faktiskt att jag kör på endast stallhjälp nu, det är så himla skönt. Tar lite tid att mata nio hästar, nu blir det ju ännu värre med tio.
   Grymt billigt är det ju också! Om man inte har skött om sina hästar en dag och köper stallhjälp för 1 dag, så tar ju stallhjälpen hästarna både den dagen plus dagen efter. Det är ju alldeles perfekt om man då köper stallhjälp varannan dag - det kostar aldrig mer än 28 SC i veckan, om man kör på det systemet. Jag som är LT får ju ändå alltid in SC varje vecka och just nu har jag rätt mycket, så... Det är absolut ingen större förlust! (Trots att jag tyckte det i början, snål som jag är, haha)
 
  Dock kommer jag nog inte köpa stallhjälp då jag är bortrest. Känns lite onödigt att lägga extra pengar på att ha hästarna på gott humör då jag ändå inte kan spela - sen tar det ju bara ett par dagar att få upp dem till vettigt humör igen.
 
   Använder ni er mycket av stallhjälpen?






Calimbi

Alltid på båda mina konton x)

Evangeline Silverbell

Åh, supersmart att köpa varannan dag! Dock skulle det systemet nog inte funka för mej eftersom att ibland har jag inte tid att logga in alls en dag, så det är bra för mej att ha backup under flera dagar.
Men ändå.. Hmm, ska klura ut något ;)
(känner igen det där med att vara för snål, haha)

Nadia Moonnight

Jag använder stallhjälpen väldigt ofta, det tar så lång tid att ta hand om hästarna själv och jag är väldigt lat.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.