Chrome Pointer

Söndag, o du söndag

   Jag har massor av grejer jag vill göra idag, den stora frågan är om jag hinner. Om jag har tur hinner jag åka till stan för att se Frozen med en kompis, det har jag sett fram emot :D
   Just nu vill jag spela SSO, men hemma hos mig råder det nu storstädning under hård övervakning från min Mammosaurus Rex. Ugh, städning är inte min grej!
 
   Jag ska försöka vara snabb här hemma, så kanske jag hinner spela ett tag innan jag ska lämna mitt fort. Har ni sett Frozen?






Matilda Greenstone

Ja, Frozen är en riktigt bra film, förutom att de sjunger lite för mycket i den för min del :/

Anonym

Jag har sett den på engelska och den var riktigt bra, det är bara synd att dem översätter låtarna till svenska sen.

Azzurra Eastwood

Har bara sett den på engelska och den är nog bäst på engelska skulle jag tro. Det är en riktigt mysig film i alla fall ^^

Luna Snowwatcher

Har sett den på engelska som de flesta antar jag. Det var ju lite mycket musikalstil, men du kommer säkert gilla den :)

Lara Mcfield

Har sett den, den är jättebra :)

Danielle Mistlake

Jaa! Och den äger!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.