Chrome Pointer

Smokesong

   Smokesong, lilla Savoy, en liten skadad själ på uppsving. Min äldsta häst, en ponny som efter tidiga upplevelser i sitt liv är mycket osäker och blir aggressiv om han inte kan lita på sin ryttare. Hans dag är som gjord då någon slår armarna om hans hals och småpratar med honom. Trivs och frodas i skogen, och älskar att få spurta runt i naturen.
 
 
   Namn: Smokesong
   Tilltalsnamn: Savoy
   Namnbetydelse: Smokesong översätts till "röksång", och jag ser det som en mörk rök, som efter en brand, stigandes mot himlen under ljudet från magisk musik. Savoy kommer från en ponny jag känt IRL.
   Ålder: 25
   Ras: Jorvikisk ponny kat. C
   Lynne: En ponny som vill kunna lita på sin ryttare. Älskar att bli ompysslad och kramad.
 
 


Lovisa Westforest

Hej! Detta har verkligen inget med detta inlägg att göra, men jag kollar igenom din lär dig webbdesign-serie, men har två saker som jag inte hittar... :/ Den första är hur man får en dropdownmeny i mitten? Jag försökte med att skriva in "middle" där det står right/left, men det blev inte rätt :/ Det andra är, vart ändrar man typsnittet till texten i själva inläggen? :o

Svar: Hejsan! Testa "position: center;" istället för att använda dig av left och right just där. Om det inte funkar skriver du "position: absolute;", och sen ökar/minskar du pixlar i left ELLER right (använd inte båda, ta bort en av dem då!) tills den hamnar där du vill. :)Texten i själv inlägget finns oftast under "entrybody", då är det något i stil med "font style" du ska hålla utkik efter.
Hoppas att det går bra!
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Okej! :D Tack så jättemycket! :)

Julie winterlake

Är det möjligtvis från Velamsund Savoy du kände kom ifrån? :)

Svar: Finns en bild på ponnyskruttet i inlägget under - döm själv ^^
Esmeralda Silverforce

Cynthia Silvernight.

Hej, Esmerald! Min familj har haft en häst "Savoy" B ponny inriktning hoppning! Kan det kanske vara honom?

Psst.. Han var liten, spralig och väldigt ljus brun! Nästan orange med svart man!

Svar: Nej, det är inte samma ponny, "min" Savoy har samma färg i spelet som i verkligheten :)
Esmeralda Silverforce

Wilma Ponylund

åhhh... gud vad du är duktig på att redigera! han såg nästan ut som en islandshäst på bilden nedan!

Kaktus🌵

Gud vad fin redigering! Och, lite lustigt att den heter Savoy när jag nyss varit i London och bott på Savoy Hotel <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.