Chrome Pointer

P!nky the second

   Igår gjorde jag av med lite pengar och köpte en ny extern hårddisk. Det blev en blå efterträdare till min gamla rosa P!nky, och nu kan jag återigen komma åt bilder och liknande utan att hela tiden vara livrädd för att de ska försvinna när som helst. Skönt för mig och tur för bloggen, annars kan jag lova att det inte blivit några nya bilder på ett tag, haha.
 
   Igår skickade jag också Iddy, Gigi, Misty och Poppy till Hästön. Budget och för JS, ofc, jag tänker inte slösa 150 SC per häst, det är ju bara fjantigt (sorry, det känns som att jag inte gör mer än att klaga här just nu, men jag tycker verkligen att det är alldeles för dyrt).
   För min del kunde jag inte bry mig mindre om hur hästarna mår då de är på ön, det går ju snabbt att få upp dem till en schyst hälsa igen. Jag skulle inte ha något emot att ha ett ännu billigare alternativ där hästarna har snäppet sämre humör - anledningen till att jag skickar iväg dem är ju för att jag vill kunna köpa fler hästar.
   Iddy och Gigi skickades iväg för att jag behöver "bli kär på nytt". Det vet jag att jag kommer bli då de har varit borta ett tag. Poppy och Misty har blivit ridna väldigt mycket sedan de köptes, och därför fick de åka för att lämna plats åt sina nya kamrater. Helios blev lvl 15 igår, så han ska nog faktiskt joina dem - har fullt upp ändå med fem hästar, varav en ska levlas upp. Orkar inte rida runt på Savoy då han är så himla långsam xP






Lova was here

Detta hör inte till inlägget men, menyn med vanliga frågor är i menyn till höger :) Antagligen bara en miss :v

Svar: Men asså hahaha, vilken jäkla klant jag är, kan aldrig lära mig höger och vänster! Tack för att du pekade ut det x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.