Chrome Pointer

Om ni har sett mig i spelet idag...

   ...kan jag bara erkänna att det var min nioåriga lillebror som levde rövare. Han bestämde sig snabbt för att Helios var den snyggaste av mina hästar (bra smak han har, den där) och kutade runt som en tok medan jag försökte peka vart han skulle. Vandal.
 
   Som vanligt har en hel dag av ledighet gått och jag har inte hunnit med någonting alls! Usch, smidigt. Tänkte ändå försöka levla lite idag, men kommer inte kunna spela ordentligt på några timmar ändå. Ska bli skönt den dagen man flyttar hemifrån så att man inte behöver anpassa datortiden efter övriga sörjande i familjen!
   I övrigt har jag verkligen lust att göra en redigering som är SSO-relaterad, men jag har inte riktigt inspirationen. Efter mycket funderade tror jag att jag vet vad jag vill göra, men det gäller väl att jag ger mig själv en stor spark i arslet så att jag pallar sätta igång med den också, heh...
 
   Ni får en bild på Arwen bara för att hon är så himla söt.
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.