Chrome Pointer

Nytt vare här

   Efter att ha tittat och funderat och skrikit i klubbchatten - ja, den här uppdateringen var riktigt bra, tycker jag. Jag får typ hjärtstopp varje gång en arab i den nya manstilen dyker upp, för de är så sjukt snygga! Jag kan lova att jag inte var ensam om den saken, om jag fattat saken rätt blev stackars Gen med hennes nya, snygga Legolas förföljd av några galna medlemmar, hum hum?
   Det här innebär att jag blir fattig i helgen - ska byta man på både Arwen och Helios, samt köpa hem min nya stjärna.
 
 
   I mitten av nästa vecka kommer jag inte vara hemma - jag ska nämligen åka tvärs över Svea rike till Göteborg. Jag ska gå på Göteborg Horse Show med mitt kompisgäng, och ärligt talat har jag faktiskt inte koll på vilka dagar jag ska vara där, haha. Någon mer som ska på GHS?






Siri

Lite förföljd... men legolas!!!!!

Nadia Moonnight

Jag ska på Göteborg Horseshow ;D Hela fredagen ^^

Emelie Silverhaven

Jag ska se Kuren på lördag kväll sen ska jag och Felicia och Rebecca Darkfall (Calle och Roxy) gå på hoppningen på söndagen! Väldigt lyxigt att jag bor så nära en sån grym hästfest :D

Zoe Mountainwater

Ska vara på GHS hela fredagen, dock går nog halva dagen åt till mässan :3

Cassandra

Kommer vara där hela söndagen :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.