Chrome Pointer

Noll intresse för de vanliga hästarna

   Någonting kändes konstigt då jag köpte Gambit. Som att något inte stämde. Då jag bytte häst till Savoy för att kuta Jorvik runt kom jag fram till vad det var - standardtypen av häst rör inte på sig då de står stilla. Och det är astrist. Det känns som att de har noll charm och noll personlighet alls, jättesynd. Jag som nästan bara ridit Arwen och Helios på sistone hade nästan glömt den detaljen. Hoppas, hoppas och hoppas lite till på att även de "vanliga" hästarna kommer få samma rörelser som de stora hästarna, ponnyerna samt araberna snart, för annars kommer jag nog undvika att skaffa mig fler såna hästar. Det finns flera hästar som jag verkligen vill ha, men djuren ser ju ut som döda kor då de står still (till och med NPC-djuren rör sig ju mer) så det gör verkligen att jag tappar sugen.
 
   Gambit är ju dösnygg ändå, men jag tycker det är ett så pass stort minus att han ser så sjukt död ut varje gång man stannar...
 

  Det här bidrar också till att de "vanliga" hästar som jag just nu har i hemstallet (Ash, Freya och Gambit) ruttnar bort lite - de andra hästarna, som ser lite mer levande ut, är ju mycket roligare att ränna runt med...






Stephanie Snowhall

Ja, jag håller med dig! Dom ser ut som mähän där dom står

Matilda Greenstone

Hej, jag kommer med ett litet önskemål ^^
Kan du lägga upp fler bilder på Helios från olika vinklar - i den nya manen.
Funderar nämligen på att köpa honom eller en liten grå arab ^^

Skulle bli väldigt tacksam för det! :)

Rose Greenhill

Jag förstår verkligen inte vad som är så svårt med att fixa så att alla hästar rör sig. Folk reagerade ju på detta redan när frieserhästarna kom förra sommaren, och de har fortfarande inte lagt till det... Suck.

Lara Mcfield

Usch vilken fin bild på Gambit!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.