Chrome Pointer

Mot Göteborg!

   Jag sitter just nu på tåget på väg mot Göteborg och är borta till fredag kväll. På lördagen kommer jag jobba såsom jag alltid gör, men jag har tidsinställda ända fram till lördag eftermiddag så bloggen rullar på som vanligt :) Kan dock inte lova att jag svarar på kommentarer.
 
   Jag kommer vara på Göteborg Horse Show på torsdagen den 27, och jag kommer möjligen springa förbi Star Stables monter någon gång under dagen (kan inte lova att jag vågar mig fram dock, haha). Det verkar som att några har listat ut hur jag ser ut (vilket jag förstod under Stockholm Horse Show), men jag kan lova er att om ni skriker efter mig så är jag relativt stendöv så jag ignorerar inte, det är bara det att jag hör så otroligt dåligt, haha. Om någon nu faktiskt råkar känna igen mig och hamna framför mig så kan jag nämna nu direkt att jag gärna pratar, men jag är blyg som bara den och supernervös med nya människor, så ni kan antagligen inte få ett vettigt ord från mig ^^'
 
   Hare gött och jag återkommer in person på lördag :)






Stacy Nightdaughter

Oj vad synd, då missar jag ju dig precis. Kommer dit på fredag :( Men hoppas att du får det jättekul! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.