Chrome Pointer

Mitt stora hopp inför Hästön

   Nu är det inte långt kvar, snart är den här! Jag kommer just nu inte ha behov av den, eftersom jag inte skaffar häst nummer tio förrän i morgon, men då även Helios och Savoy är färdiglevlade blir det ju fler hästar.
   Jag tänker dock återigen yrka på att jag hoppas att ön kommer vara gratis. (Sen har det blivit några nya läsare sedan jag drog igenom det här sist dessutom.) Jag har sett flera (åtminstone bloggare) som inte verkar ha något emot en avgift på att skicka iväg hästar - men det håller jag inte med om. Hästarna är dyra som det är. Om jag från noll ska spara till spelets dyraste häst måste jag vänta i tio veckor. (990 SC.) För min del är det inget problem, jag är rik som ett troll just nu. Jag har dock sparat noggrant och tagit tillvara på mina pengar, samt haft lite tur, får man väl säga. För väldigt, väldigt många spelare är det något stort att komma upp över 1000 Star Coins. Just nu känns det som om allt i spelet är asdyrt - dyra kläder, dyra hästar, dyr utrustning. Att lägga en avgift på Hästön blir lite som "krama ut den sista droppen ur de där oförskämda musikaliska bönderna" (ja, jag citerade nyss ur en Disneyfilm, deal with it).
 
   Vad är argumentet FÖR en avgift? Jo, det där om att hästarna kommer vara "i toppskick" efter att ha varit på Hästön. Det handlar då om att man tror vissa människor kommer skicka sina hästar till Hästön, för att sedan direkt hämta hem dem igen - och därmed slippa sköta om dem. Personligen tror jag att det lätt går att lösa genom att sätta en spärr typ "Du skickar nu din häst till Hästön. Du kommer inte kunna hämta hem den igen på minst 3 dagar. Är du säker på att du vill skicka iväg din häst?" eller något åt det hållet. Visst blir det ändå gratis, men priset blir att hästen "sitter fast" på ön i några dagar.
 
   Faktum kvarstår att jag inte har den blekaste om hur det faktiskt kommer se ut. SSO-teamet har säkert löst grejen på ett jättebra sätt, det är bara för oss att vänta och se. Sjukt nyfiken är man iaf!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.