Chrome Pointer

Lär dig webbdesign - Bildspel i headern

   Det mest efterfrågade inom den här serien, samt något som för en period sedan var oerhört populärt. Nu har bildspelen på bloggheadrarna nästintill försvunnit helt, men det kan fortfarande bli grymt snyggt.
 
   Jag har själv använt mig av tekniken tidigare, men i takt med att jag fick lite väl många hästar i spelet blev det opraktiskt. Det kan vara lite trassligt att få till det här, och jag kommer därför göra något jag inte brukar här - hänvisa vidare direkt. Det är dels för att jag inte har gjort kodningen själv, och dels för att det knappt går att berättas bättre än så här. Lättare för oss alla, helt enkelt.
 
   För att hitta rätt koder och lära er hur man gör, klicka HÄR. Om ni har problem med att få det att funka kan ni fråga mig, så bör det gå att lösas :)


Cassandra

Tack

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.