Chrome Pointer

Lär dig webbdesign - Bildlänk till kommentarerna

   I sina inlägg kan det vara rätt kul, och väldigt praktiskt, att ha en bild som länkar till kommentarerna. Ni ser här på min blogg, att jag har en bild med min logga där det står "Kommentera här". Den bilden ligger i kodningen, så jag behöver aldrig fundera över den. Det är en bild som jag har lagt på samma ställe i kodmallarna Startsida, Kategori och Arkiv - inte i Inlägg, för det är ju just Inlägg man ska hamna i om man klickar på bilden. I Inlägg har jag istället en bild jag berättade om i förra avsnittet.
 
   Precis som tidigare behöver du ha koll på hur bred din blogg är och sedan göra en bild i rätt storlek, eller göra en bild som du sedan placerar på ett bra sätt på bloggen.
   Det viktiga är sedan att du placerar din bild där jag har placerat den. Här har du faktiskt allt gratis markerat där nere. Man behöver inte använda sig av taggen "center", som jag har gjort, det passade bara bäst här nu. Men hela länken, alltså hela <a>-taggen, måste se ut sådär. Självklart bytes bildkoden ut, annars får ni ju min bild och den lär ni ju inte ha någon större nytta av.
 
 
 
   Hoppas att det här var till någon hjälp!


Myra

Tack snälla för hjälpen : D!
Har planerat nåt häftigt typ en bockande häst och så är det en remsa med "lämna en kommentar" dock har det bara varit drömmande men nu kan jag faktiskt genomföra det! Hoppas vi.. (Saker har en tendens att inte funka för mig som funkar för andra.)

Svar: Åååh, prova på du, ska bli kul att se resultatet :D
Esmeralda Silverforce

Nikki Westlake

Det här kanske inte är riktigt ''webbdesign'', men det skulle vara kul om du lade upp lite fina typsnitt/fonter du använder i bloggen då jag har lite brist på fonter som jag gillar! :)

Svar: Bra idé, det kommer! :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.