Chrome Pointer

Hemma igen, puh

   Jag har fortfarande inte hunnit spela än idag. Ugh. Nejmen... jag är lite besviken på att Hästön ska kosta. Precis som jag har sagt innan är det redan svindyrt att köpa hästar, och ju fler man köper desto mer pengar ger man ju spelet. Att belönas genom att behöva betala ännu mer... Nä. Är dock tacksam i det här för att det går att skicka iväg hästar för JS - om det bara gått att skicka iväg hästar för SC hade det verkligen varit larvigt.
 
   Jag har ju inte hunnit se den nuvarande Global heller. Får se vad att säga om den. Har inte sett de nya kläderna i spelet heller, men att döma av bilder jag sett på bloggar ser de rätt fina ut.
 
   Ska ni skicka iväg hästar på semester nu eller ska ni låta dem stanna hemma?






Stephanie Mountainhill

Det kommer nog luta åt att jag inte skickar iväg någon häst. Dock kan det vara möjligt att jag gör det i framtiden utifall att jag får fullt i stallet, men annars tror jag att jag avstår från det. :3

Siri

Skickade som planerat iväg tre hästar - dock tycker jag det rent ut sagt SUGER att deras humör FÖRSÄMRADES efter att jag använd budget..

Melissa Silverforce

Jag är också lite besviken att det inte gick att skicka gratis, men samtidigt.. det är sso, och jag hade räknat med att det skulle kosta. Ju mer spelet utvecklas, ju dyrare blir det med nyare och bättre funktioner för dom. Att det faktiskt gick för JS är över min förväntan så jag är ganska nöjd ändå!
Visst, vi betalar hästarna för sc och jag håller med, vi behöver inte lägga extra sc på dom. Men allt är frivilligt efter hästköpet. Vi behöver inte betala levlar utan vi kan träna dom varje dag utan kostnad. Vi behöver inte betala för att ha 11 hästar, utan det är ditt eget val att köpa över 10 och därmed behöva skicka någon på semester. Så jag kan på något sätt ändå tycka att det är okej, speciellt när vi kunde betala för js. De är gula när vi hämtar hem dom, men det tar man ju igen på max två dagar, och man tjänar ändå massor av js i hö på att skicka iväg några om man har fullt stall. Så jag är ändå väldigt nöjd över funktionen. ^^

Matilda Greenstone

Kanske skickar iväg Fire, annars stannar alla då jag fortfarande har 4 lediga platser i stallet :)

Sofia Bravenight

Jag kommer skicka iväg Level 15 hästar, dock inte min Andy för den använder jag till champs :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.