Chrome Pointer

Hästisar!

   Asså oj oj oj, jag hade faktiskt inte väntat mig två nya araber! Alla tre hästarna ser jättefina ut, och jag vill självklart ha allihop, som vanligt. Jag får nog nästan ta och köpa mig den där stackars pållen jag nu planerat i evigheter, annars kommer han glömmas bort till förmån för dessa nya sötnötar...
Vilka skönheter!
 
   Vad tycker jag om dessa nya? Araberna är fantastiska. Den bruna hade gärna fått glänsa lite mindre, den ser nästan lite överdriven ut in-game, men jag är väldigt glad över den ändå. Sabianon är PERFEKT, det är verkligen som jag sa häromdagen, färgerna blir bättre och snyggare för varje ny häst som kommer.
   En helt vit häst har jag väldigt länge velat ha, och jag gillar den här skimmeln. Dock vet jag inte om den är... för ljus? Den är supersnygg, men jag tror att jag behöver vänja mig lite vid att se den innan jag vet om det är en Esme-häst. Det var nog den färgen jag egentligen hade önskat att Arwen skulle vara, men... ja. Arwen är ju lite gråare, och nu har jag henne. Jag älskar henne ändå, min fina pålle ^^
 
   Jag har sett några bilder på arabernas nya manstil, HALLELUJAH! SSO-teamet ska ha så mycket cred för att man- och svansfunktionen har uppdaterats nu - jag vill självklart fortfarande kunna välja man och svans separat, men det här är en början och en förbättring, med de nya vinklarna, de nya "stånden" ser mycket proffsigare ut än de gamla och det är underbart att araberna fick en till manstil. Jag skulle faktiskt vilja byta på både Arwen och Helios, i ärlighetens namn. Kommer dock vänta lite, för jag tror att jag ska köpa mig en ny häst innan veckan är slut. Dock tycker jag det är lite synd att den stilen som den bruna araben på bilden ovan har inte kom med. Jag har hellre den som faktiskt kom till spelet nu, missförstå mig inte, men om det faktiskt finns ytterligare en stil... Jag älskar ju araberna och har planerat att köpa bokstavligen allihop någon gång (även de nya), men det vore kul om de fick lite olika frisyrer.
 
   Jag ska levla Savoy, och så ska jag knåpa ihop en ny tävling. Nu är jag nämligen väldigt tagg på en till häst.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.