Chrome Pointer

Farrain till Rose

   Bild nummer två färdig, den här gången Farrain till Rose Goldfield! Jag hoppas att du tycker om bilden, Rose, och säg till om du vill ha den över mejl!
 
 
   Borde förhoppningsvis bli färdig med den tredje bilden i kväll :)






Rose Goldfield

Åh tack! c: Supersnygg ^^

Haley Northbell

Åh du ritar så grymt fint!!

Lovisa Westforest

Hej! Superfin bild, du äger verkligen på att rita! :D Men det jag egentligen skulle fråga var om du skulle kunna ha med hur man egentligen skapar en design i din lär dig webbdesign serie. :) Då kunde du ha med tips på olika hemsidor som du själv har t.ex. Adaras! :3

Svar: Tack så mycket! Jag måste nog ändå säga att det skulle vara väldigt svårt för mig att lära folk att göra helt egna designer. Det är så otroligt många små element och jag använder mig verkligen av gorilla-instruktioner i de avsnitt jag gör just nu (vilket innebär att mina instruktioner är oerhört övertydliga), för jag har märkt att det verkar behövas till den "publiken" avsnitten har. Så i dagsläget är det tyvärr inget jag kan göra, det blir nämligen något sjukt mycket arbete för mig isf. Ska dock ha saken i åtanke ändå, så tack för tipset! Tips till sidor med gratisdesigner har kommit upp tidigare i serien :)
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Hej :) Är sjukt sugen på att få min IRL-hyrhäst avmålad, skulle det gå att ordna mot betalning? Kanske SC, länk till din blogg på insta eller något? Hon är ett underbart sött ungponnysto och jag tror hon skulle göra sig riktigt bra som målad :)

Svar: Jag har lite tight om tid framöver, men om du har en bra bild på henne kan du mejla den så ska jag se vad jag kan göra :)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Okej, jag ser fram emot resten av dina lär dig webbdesign-avsnitt! :)

Ida

Hejsan!
Vilken/vilka penslar använder du när du skuggar? Eller, drar du bara ner opaciteten på en standardspensel?
Awesome målning förövrigt ^^

Svar: I det här inlägget länkar jag mina favoritpenslar, som är i princip de enda jag använder: http://monokerus.se/2013/december/nagra-penslar-jag-anvander-2.html :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.