Chrome Pointer

Ett viktigt inlägg

   Lite som en fortsättning på inlägget om askass information i spelet tänker jag nu hänvisa er till min klubbkamrat Maria Mountaindaughter. Jag hade själv velat skriva något liknande, eftersom jag tycker det här är en viktig grej - särskilt det att trots att vi alla ska leva under samma regler i spelets chatt så är det vissa som kan få snacka om pubertet, sexualitet osv utan att någonsin bli avstängda för den saken. Jag har fått höra från säkra källor att sådana ämnen behandlas med nolltolerans, men det verkar inte stämma.
   Och precis som Bergdotter nämner, ingen ilska alls mot spelare som kan känna sig "träffade" - det hela handlar om de vuxna människor som startar hela problemet.
   Klicka på bilden för att komma till inlägget.
 
   Läs inlägget och sprid det mycket gärna vidare.






Camila Bluebear

Hej! Jag undrar vilken klubb du är medlemm i? Har försökt hitta det på bloggen men hittar ingentinga haha c:

Svar: Jag är medlem i Genevieve Nightbards klubb Night Guards :) Det går att hitta t ex under "Vanliga frågor" i menyn till vänster!
Esmeralda Silverforce

Sally Lightbridge

Jag håller helt med. Det är så dåligt. Och jag älskar din design, som vanligt! Alltid lika snyggt <3

Svar: Ja, det finns problem som blir belysta alltför sällan, och även som bloggare är det svårt att lyfta fram dem... :/ Tack så mycket, roligt att du gillar den! :D
Esmeralda Silverforce

Sally Lightbridge

Ja, du måste ha både tid och orka att sitta och hitta/skriva om såna saker. Och ibland är man bara så less att man inte orkar. Dina designer är alltid så fina, är lite avis ;)

Svar: Just att skriva om det brukar gå bra, problemet är att få respons, och spridning på det som är det allra viktigaste. Det är himla svårt, för många läsare vänder bort blicken då det faktiskt finns "riktig" text framför dem... Om du förstår vad jag menar. Svårigheten med att locka yngre läsare!
Esmeralda Silverforce

Myra

Maria fick till det jättebra i hennes text, så glad för det. Ska dela det jag med. Viktigt att folk läser detta.. Så dem förstår vad som faktiskt pågår.

Sally Lightbridge

Jo, jag förstår! Och jag håller med dig. Folk är rätt duktiga på att ignorera viktiga och seriösa saker, vilket är sorgligt just för att det är viktiga grejer.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.