Chrome Pointer

Drömhäst

Detta inlägg föreslogs av Isabella Moonwater.

   Jag har tidigare berättat om drömhästar både IRL och i SSO. Jag har haft turen att till och med få rida på en av mina absoluta drömhästar IRL. Eller nä, tre av dem. Kommer inte gå så väldigt djupt här, däremot finns det många olika småsaker jag vill snacka om den här gången.
 
   Om jag IRL skulle köpa häst enbart efter utseende skulle det vara en välmusklad häst av halvblodstyp, svart, brun eller fux med en bred bläs/lykta och tre eller fyra höga vita strumpor. En häst med långa ben mot lite kortare rygg. Rätt bra man- och svansväxt. Antingen det eller en Nordsvensk brukshäst - inte en av de allra tyngsta, utan en med lite smäckrare kropp och aningen längre ben än kusinerna som drar timmer. Maffig och välmusklad med lång, tjock man och svans. Ljusbrun skulle den vara. (Sen har jag ytterligare tusen alternativ som jag skulle kunna rada upp, men de här två typerna av häst lyser starkast i mitt huvud.)
 
   Jag kan nog inte riktigt bestämma mig för hur min drömhäst i SSO skulle se ut. Det finns redan så många hästar som jag är väldigt förtjust i, och jag vet inte om jag verkligen kan föreställa mig hur något snyggare kunde se ut. Ni kanske har lagt märke till att jag också i spelet har dragits som en magnet till hästar med bläs och strumpor. Det har verkligen inte skett medvetet, det bara hände liksom, haha.
   Jag är ganska nöjd med de hästar som redan finns i spelet - jag tycker de är jättefina och i dagsläget har jag åtta(!) planerade inköp bland dem. Både ponnyer, vanliga hästar, stora hästar samt fler araber. Jag har tänkt mig ännu fler, men jag har inte färdiga namn åt dem. (Det blir många hästar, jaja, men det är ett spel, jag har massvis av SC på lager som jag behöver lägga på något, haha.)
   Om jag nu ändå fick drömma så vill jag gärna se Fjordingar i spelet. Jag skulle vilja ha dem... som en lite större typ av ponny. Tänk typ en Jorvikisk ponny som "hästas till" lite, så att den ser lite mer ut som en större häst, i samma size som en arab. Med den karaktäristiska manen, ofc. Det finns ju många olika variationer av färgen black, så det vore kul med typ en rödblack, en musblack och en gulblack. Jag skulle lätt köpa allihop då, kan jag säga!
   Tinker- och Shirehästar vill jag ju gärna också se. Tinkern är väldigt efterfrågad, det är väldigt många spelare som vill ha den rasen, så jag tror stenhårt på att den dyker upp en dag. Tinkern är ju inte särskilt stor egentligen, men eftersom Frieserhästar egentligen inte är så jättestora så kanske det ignoreras och Tinkern ändå får ta formen av SSO's största hästar. Dock vet jag inte hur den formen ser ut med färgen skäck...? Shire är en åzum hästras och... ja. De är ju ofta svarta eller bruna med bläs och strumpor = en av mina favoritkombinationer.
 
   Precis så som jag sa tidigare idag ser jag fram emot en eller flera skäckfärgade ponnyer, annars är jag just nu rätt neutral i hästfrågan. Jag tycker att de hästar vi just nu har i spelet är fantastiska, men självklart är det sjukt kul varje gång det faktiskt kommer nya djur. Se bara på senast, de två araberna samt ponnytrollet var ju jättefina alla tre.
 
   Jag avslutar med en bild på en av mina tio drömhästar som redan finns i min ägo. Berätta gärna om era drömhästar för mig! :)
 


Rose Greenhill

Har samma drömhäst som du - fjordingar. Tycker att du beskriver dem jättebra. Dock så tycker jag att man borde kunna välja manstil på dem, så att de inte är som frieserhästarna, och stubbman vore ju superfint även till de andra hästarna som finns ;) Även en mörkbrun lite "eldig" arab vore underbart då jag rider en liknande häst IRL.

Svar: Åh, jag håller absolut med om att man borde kunna välja manstil på dem! Dels går ju stubbman att klippa på många snygga sätt, dels är ju fjordingar ofta sjukt söta i lång man! Och så sant, jag vet att jättemånga vill ha stubbman på sina hästar - vet inte om jag skulle vilja ha det på någon av mina i dagsläget, men bara valalternativet vore ju fantastiskt bra!
Mörkbrun arab vore säkert supersnyggt, det verkar ju också vara ett stort önskemål bland många så om man har tur kanske det kommer en rätt snart :D
Esmeralda Silverforce

Myra

Fjordingar står absolut högt på listan, just för att de vore kul att se hur dem skulle se ut i spelet pga deras säregna utseende!
Annars haflingerhästar vore bara för häftigt! Typ med en kropp som standarden fast lite finare huvud, sedan en frieserliknande man och svans till formen.. Noooom.

Svar: Åhåhåhå, Haflingers vore åzum!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.