Chrome Pointer

Diamon Dice

   Diamon Dice, utmärkt av slumpens förfall, med tärningens svarta prickar spridda över den annars så vita pälsen. En herre som är mycket bekväm av sig, men för sin ryttare skulle han ändå utan minsta tvekan kunna korsa både eld och vatten - dock går det antagligen då ganska långsamt. Ute på tävlingsbanorna vaknar dock spelaren i Gambit till liv och våghalsen visar sig då han sätter bakbenen inunder sig och kastar sig mot nästa utmaning - ibland även utan sin ryttares tillåtelse.
 
 
   Namn: Diamon Dice
   Tilltalsnamn: Gambit, Dice
   Namnbetydelse: Diamon Dice är en ordlek av det "officiella" namnet Diamondice, eftersom "Dice" betyder "tärning". Gambit är efter mutanten i Marvel-serien X-men.
   Ålder: 14
   Ras: Knabstrupper
   Lynne: Trygg och stabil, men lite lat. Taggar till vid hoppning i skogen.
 
 


Mary Northwood

OMG jag gissade rätt!!!:DDD

Sabrina Bluefall

De e ju min Night Star "Saga" bara att hon har längre man :))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.