Chrome Pointer

Åh så typiskt

   Håller på att starta om datorn (igen), eftersom min ritplatta har spunkat upp sig... vissa gånger då jag kopplar in den vägrar den svara på olika tryck, vilket gör måleriet kanska hopplöst för min del. Så himla typiskt, då man väl har tid att måla så ska det spunka :( Aja, bara att prova igen antar jag...
 
   Det var ganska trevlig stämning i Globala då jag loggade in snabbt då jag kom hem från skolan, men det var himla trist att inte kunna se vad som hände då jag rörde mig utanför Jarlaheim. Jag har inte tid att bara stå still då jag spelar, då kan jag lika gärna göra något annat på datorn. Jag kan väl ta att inte kunna skriva i Global då man är ute och kutar, men det hade faktiskt varit trevligt att ändå kunna läsa den. Om inte annat borde den döpas om till "Stadschatt" eller något.
   Jag har inte märkt några större förbättringar med den nya chatten. Kanske för att jag aldrig ens kan se den längre, om jag spelar som jag brukar. Då jag väl kommer in i ett chattområde är det typ reklam som dyker upp. "Gå med i min klubb", "besök min blogg", "gör det här och det där". Trist. (För er som är lite nya här - att klaga över reklam är en av mina favoritsysselsättningar.)
 
   Nejmen starta om datorn var det. Tjofräs.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.