Chrome Pointer

10 saker om mig igen

  • Det är bara två hästraser i spelet som jag äger två hästar utav - ponnyerna och araberna
 
  • Det är aldrig någon alls som vet något om mina nya hästar innan jag köper dem, för att jag ska kunna hålla gissningstävlingarna. En av mina framtida hästar är dock spoilade i "min" klubbchatt, får väl hoppas att Gen och Siri är lite tysta om det då den dagen kommer ;) (Verkar som att Myra också kände till den, oops!)
 
  • Jag brukar byta outfit i spelet minst en gång per dag - ibland hamnat jag dock i perioder då jag bara har med en extra tröja/schabrak i ryggsäcken och växlar lite då och då under några dagar.
 
  • Jag har rätt långa ögonfransar naturligt. Så långa att de tar i mina glasögon då jag blinkar. Tur att jag tycker det är snyggt med långa ögonfransar, annars hade jag nog nästan klippt dem.
 
  • Jag har ca 20 hästnamn på lager som jag funderar på till framtida hästköp i spelet
 
  • Åtta av de namnen vet jag bestämt att jag kommer använda - har nämligen redan bestämt exakt vilka hästar som ska heta vad.
 
  • Jag är totalt beroende av att leta efter helt onödiga saker på Etsy. (Mest ursnygga iPhone-skal, haha) Dock är jag för snål för att faktiskt handla något, det har bara hänt en gång att jag faktiskt har köpt något själv.
 
  • Den enda anledningen till att jag inte har köpt alla araber än är att jag inte är superförtjust i deras manstilar. Jag vill helst inte ha knopparna och tycker det vore lite trist att ha fem araber med exakt samma manstil. (ja jag älskar araberna, haha)
 
  • Jag har aldrig lärt mig att hålla i en penna såsom man "ska" göra. Jag har försökt göra på samma sätt som "alla andra" gör men det är ju jättesvårt, haha.
 
  • Just nu har jag Star Coins i ett femsiffrigt belopp. Den som spar den har!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.