Chrome Pointer

Varför bloggen har krånglat

   Det har varit något serverfel någonstans och efter en massa mejl till Blogg.se's support har jag slutligen fått upp bloggen igen. Har dock känslan av att inget skulle ha hänt om jag inte varit väldigt aktiv i att försöka få upp bloggen igen... Har fortfarande inte fått ett svar på mitt sista mejl men lyckades lösa det sista själv i morse.
   Det har varit inlägg här under trasslet ändå så om ni undrar om ni har missat något kan ni kika tillbaka i December-arkivet. Det största som har hänt är nog att jag nu även finns på den svenska servern Fluffy Unicorn (den nya tredje servern). Där finns jag som Penelope "Penny" Kinglee och på henne kommer jag spela in min nya Ride Through. Första tre avsnitten ligger ute på min YouTube-kanal (som ni snabbt kan nå via menyn till vänster, nästan högst upp).
 
   Jag kommer någon gång snart börja spela in mina nya hjälpavsnitt till SSO (som ni kanske minns visade jag upp ett stort antal rubriker för någon vecka sedan), men det är förkylningstider - och jag har tappat rösten. Därför får det vänta tills halsen känns bättre igen. Just idag får jag hälla i mig lite olika huskurer för jag ska gästa Kims julspecial senare under dagen. Men, som ni självklart förstår, innebär det att det kan bli fortsatt segt med videor fram tills att min röst är lite bättre och jag slutar hosta.
   Meen som ni kanske har märkt så spelade jag igår in en video tillsammans med mina styrelsekollegor i Night Guards. Ni kan se videon både på min kanal och längre ner på bloggen, och temat är konspirationsteorier med inriktning på flytande tefat. Jag, Neo och Maria kan alla tänka oss att göra om det här, men vi är nyfikna på vad ni tycker ;)
 
 
   I videon berättade vi också vilka som vi valde att anta till Guardians, eftersom vi har gått igenom ansökningar. Tänk på att om ni inte blev antagna så kan ni ansöka igen, men det kommer ta ett bra tag innan vi går igenom ansökningar igen. Vill också förtydliga och verkligen säga att då klubbens medlemmar röstade in de nyantagna var deras namn censurerade, så man visste inte vilken spelare man röstade på. Vi har inte gått efter kända namn osv, utan vi har demokratiskt röstat in de som utefter sina ansökningar verkar vara spelare som a) vi kommer trivas med och b) (vilket kanske är ännu viktigare) kommer stå ut med oss. Nu valde vi att ta in endast fyra eftersom klubben bygger på att vi känner oss trygga med varandra, och det blir svårt att bygga upp band med alla om för många nya kommer in på en gång.
   Återigen, självklart kan man ansöka igen om man inte blev antagen.






Emma Shortroad

Jag tycker att hela blogg.se har krånglat i flera år nu!
Jag har problem på min blogg att kunna byta färg på kodmallarna och ar mailar support om felet!
Ser lite roligt ut att jag har 3 olika färger på min blogg, haha! :p

Judith Shadowstar

Hej jag undrade om jag fick kanske skicka en fan-art när den är klar om du vill?

Jag undrar om du vill ha den hur man gör?
Alltså hur man skickar den.

Mvh// Judith ShadowStar

Svar: Visst får du det! Det går jättebra att skicka till min mejl esmesilverforce@hotmail.com :)
Esmeralda Silverforce

Judith Shadowstar

Inte för att vara konstig men jag vet inte hur man skickar XD

Svar: Du kanske kan be någon hemma om hjälp då? :) Det är bara att skicka ett helt vanligt mejl!
Esmeralda Silverforce

Judith Shadowstar

Ska man typ gå in på nån sida??????

Judith Shadowstar

Måste man ha ett eget konto?

Svar: Mejl. Vi pratar om mejl. Ingen sida. E-mail. Du lämnar en mejladress varje gång du kommenterar, du använder en mejladress varje gång du loggar in på SSO - jag hoppas verkligen att du vet hur man skickar ett mejl.
Esmeralda Silverforce

Judith Shadowstar

Jag har nog skickat den nu :D

Judith Shadowstar

Det går tyvärr inte ;_; För då ser du mitt irl namn... ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.