Chrome Pointer

Thunderstone

   Pichu kanske inte utseendemässigt påminner mer om Pokémonen än till sin färg, men till lynnet kan han leva upp till sitt namn vilken dag som helst. Denna unga ponny älskar livet och tycker att allt är så roligt att man inte kan låta bli att studsa runt på bakbenen av upphetsning eller lägga av en bockserie på en skogsstig. Att rymma från både box och hage är något han gärna provar på, och allt som oftast ser man honom smita efter utbrytarkungen Mandrake.
   Snäll och tillgiven är han ändå, men ung som han är kan han ibland "klättra på" människor på marken om han blir rädd för något. Han tycker också mycket om att slicka på saker i sin omgivning.
 
 
   Namn: Thunderstone
   Tilltalsnamn: Pichu
   Namnbetydelse: Thunderstone betyder "Åsksten" och är ett föremål som krävs i Pokémon-serien för att en Pikachu ska kunna utvecklas till en Raichu. Pichu är Pikachus baby-form.
   Ålder: 4
   Ras: Norsk Fjordhäst
   Lynne: Sprallig och lekfull. Har alltid något hyss i kikaren.
 
 


Petra Diamondwood

Gud, vilken bra redigering du har gjort. Den är helt azum. En av dina nästa om jag får säga det själv.

Mandy

Jag gissade på Pickatchu...

Svar: Ja, och det var ju tyvärr inte rätt :)
Esmeralda Silverforce

Mandy

Ne :(

Ellie Greennight

haha åh min fjording (den gråa) heter Raichu! :D tyckte Raichu passade bättre än Pikachu :3 (Älskar Pokémon och Pikachu haha)

Cora lightstar

Åå så söt han är.Köpte fjordingen som var mörkare bästa häst rasen

Ellen Catmountain

Du är jättebra på att redigera!!
Kan du förresten säga hur man gör?

Svar: Alla gör på sina unika sätt. Du kan se min teknik på min YouTube-kanal. (Länk i menyn högst upp på sidan.)
Esmeralda Silverforce

Tilda Flowerhome

Hej vilken fin häst det var ja kan inte gå till dinodalen än för ja är nu i level 14 men ja tycker jätte mycket om din häst🐴🐴

Ruby dolphincake

Hej!

Jag är lv 16 och äger 2 fjordingar den röda och den som du har den röda heter GoldBelle och den som du har heter SilverPlay den röda är LV 12 och den andra LV 6.


PS. Jag är ett stort fan av dig!🐴🐎🐴🐎😝😆😊😀😝😆😄😃

Magdalena Hawcake

Aww vilket gulligt namn ☺️❤️ Thunderstone tänkte jag faktiskt namnge min fjording men jag tog Icedrem istället❤️❤️❤️ Och hur gör du så fina hästar ?❤️❤️❤️😍😍 redigera alltså?❤️☺️

Kerstin Lundcage

Jag älskar sin fjording men jag själv har inte en för jag är i lev:11och jag har ett tips jag har set att man kan ha långt hår på den likadant som andra hästar bara frisern har att man inte kan ha anat hår älskar din yt och blogg kramar Kerstin ❤️

Svar: Fjordingarna kan ha sina egna stubbmanar + alla manstilar som de "vanliga" hästarna kan ha, så det går.
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Jag har alltid tänkt mig att Pichu heter Pichu, och hade ingen aning om att han hette Thunderstone förrän nu ^^ Är så klantig! xD

Saga

Min fjording heter också det! xD

Tilde

Fin redigering lite kantig haka för min smak men super fin annars❤️

Filippa Firemontain

Jag döpte min fjording till Thunderstone! Så bra namn asså!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.