Chrome Pointer

Star Academy-porträtt

   Om man spelar Star Academy kan man ibland råka få syn på några olika porträtt - ett par figurer känner man igen, andra inte. De tre nedan här som man inte känner igen - jag vet inte om de dök upp i Star Academy-serietidningarna (jag har aldrig sett tidningarna själv), men i SA-spelen syns de inte alls. Varken Mr Sands eller Sabine dyker iofs upp heller...
   Men jag undrar om en av de två "okända" karaktärerna nedan är sångerskan Cindy, som nämns ibland, eller om det bara är helt random porträtt.
   Vet någon av er vilka karaktärerna (förutom Mr Sands och Sabine förstås) är?

 
 
 
 
 






Sofie Dolphinknight

Den där mannen med ljust hår jobbar på dark core ;)

Sofie Dolphinknight

eller oj, nu kanske jag såg fel...

adalyn snowburg

jag har den första tidningen men vad jag ser finns ingen av dom där, min enda chansning är ju att killen skulle kunna vara han som ser ut som lance :P

Rose Riverson

Tycker att porträttet längst ner ser ut som att kunna vara Sabines mamma:)

Capucine Papapoulos

Är inte porträttet längst ner Jessica?

Svar: Tror inte det - för ljust hår och fel form på både ögon och näsa.
Esmeralda Silverforce

alex

ser i alla fall att det stor ron på killen med ljust hår

Tilde Darkstorm

Jag kan vara helt fel ute men nämner inte Lance någon gång att han är sångare... hmm... För det skulle kunna vara han

Svar: Lance söker ju till skolan samtidigt som Kevin och tjejerna så jag tror inte att det är han - tycker inte att det är så väldigt likt Lance heller.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.