Chrome Pointer

Manusskrivning

   Jag förbereder för fullt inför min Ride Through av SSO! Horsez-videorna ligger lite på is för jag blev så otaggad då allt bara sket ihop sig. Kanske försöker jag ta tag i det igen i morgon. Men, SSO. Jag har fortfarande inte fått svar av supporten så jag kan fortfarande inte göra något än...
   Men vad gör jag nu? Jo, jag skriver manus. Jag kommer spela spelet helt improviserat precis som med alla andra spel jag har spelat, men jag ska dessutom spela in ett antal hjälpavsnitt som berättar om olika aspekter inom spelet. Det är alltså som hjälpavsnittet som redan finns i spelet - fast bättre (för face it, det hjälpavsnittet var utdaterat redan för två år sedan). Just nu har jag tjugofem (!) rubriker, som innefattar det mesta mellan styrning, hästskötsel, championat, hästköp, postsystemet med mera. Det är mest förarbete och att spela in själva videomaterialet - jag tror inte att jag kommer behöva prata under längre än tre-fem minuter per video.
 
   Jag har alltså jättemycket att skriva nu, och sen blir det jättemycket att gå igenom för att se till att det är så korrekt och lättförståeligt som möjligt. Åh, ser verkligen fram emot att få komma igång med allt det här, det ska bli så kul att spela igenom världens bästa spel en gång till!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.