Chrome Pointer

Iväg igen

   Hästgården idag, hemma på söndag kväll (tror jag), tidsinställda  (nästan) som vanligt ("nästan" för att lite grejer kom i vägen så jag hade in tid att fixa så pass många inlägg som jag brukar) - ni vet vad som gäller. Bloggproblemen har kvarstått under ett par dagar men jag hoppas verkligen att de är lösta nu! Har varit jättejobbigt att få höra från så många att bloggen inte fungerar, det är ju något som jag inte kan göra något alls åt :(
   Vi kan nog säga att det överlag var en kass dag igår. Kaos med bloggen, kaos med SSO, jag skulle bygga pepparkakshus men då jag öppnade satsen var BÅDA taken i minst femton bitar vardera och... ja det var ett par till saker men det är nog inte så lämpligt att nämna dem här. Det som var bra med gårdagen var att jag kunde börja spela in min nya Ride Through (jag ska avsluta Horsez, haha, men jag har verkligen längtat efter SSO), och av de reaktioner jag än fått höra från håll och kanter verkar det som att jag är på rätt spår. Ska bli jätteroligt att utforska Jorvik på Fluffy Unicorn och se vad det finns för roliga människor på denna nya server; känns ovant att 95% av de övriga spelarna också har nybörjarkläder, det var några år sedan för mig nu... x) Penny och Rapidash kommer få sig en lite mer ingående presentation här på bloggen under helgen :)
 
 
   Den här helgen skulle jag ha varit helt ensam på hästgården, med elva hästar att ha koll på, men chefen föreslog att jag skulle ringa in en av mina kompanjoner så jag släpar med mig en av mina bästa kompisar som bara har varit där på sommartid förut. Tänkte att jag ska tvinga henne att filma/fota lite då jag rider på mitt ponnyskrutt :D Hoppas på mycket ridning i helgen då vi är två stycken med så pass många hästar, vi kanske får ta två var om dagen om vi har tur ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.