Chrome Pointer

Ideala Iddy

 
   Idag åker jag tillbaka till hästgården för sista gången i år! Den här gången är jag inte borta länge, utan jag är hemma igen redan på söndag vid lunchtid. Jag har en riktig bautaförkylning så det är skönt att jag inte är borta längre än så. Hoppas på att få rida "min" ponny nu i helgen, hon kändes så fin i början av veckan och det vore så sjukt kul att rida en gång till i år... Brukar ni ha möjlighet att rida varje vecka, på ridskola eller egen häst? Innan den här hösten var jag ju "hästlös" i ett helt år och ridningen känns verkligen som en lyx för mig just nu! (Särskilt då jag faktiskt får betalt för att rida, haha)
   Ponnyn jag rider påminner faktiskt lite om Iddy till utseendet. Relativt smal bläs, mörkt brun man, ljusa ben. Inte vita dock, de är mer... mer ljusbruna än resten av kroppen? Jag hade iaf faktiskt inte tänkt på likheten förrns nu...






Alisa Goldstone

Har en egen sköthäst på min ridskola som jag får rida hur mycket jag vill sålänge hon inte går för mycket lektioner men nu är det lov och hon är bara min<3 Hon heter Madame och är ett 30-årigt russ, världens sötaste plutt!

Nadia Moonnight

Jag brukar rida på ridskola och hos min kompis, men dom senaste veckorna har jag varken kunnat rida eller vara nära hästar då vi har kvarka i området och ridskolan är drabbad :(

Nellie Starhand

Hej jag har två stycken egna hästar som jag rider på varje dag ena hästen en dag och den andra nästa.

Madelyn (Mad)

Rider på ridskola en gång i veckan och har medryttarhäst :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.