Chrome Pointer

Hur man får en ren

   Jag vet att frågorna snart börjar rulla in. Hur får man en ren, hur rider man på en ren, alla variationer av det. Och jag pallar helt enkelt inte svara på alla frågorna i år igen så här är en ren-guide: (Säg inte att jag spoilar nu, det här är något jag har gjort tre gånger redan; det är ungefär som att säga att man inte ska spoila The Hobbit trots att boken är flera årtionden gammal)
 
   1) Gör klart ALLA juluppdrag.
 
   2) Du ska ha fått en påse med renpulver.
 
   3) Du ska rida på din starthäst.
 
   4) Använd påsen med renpulver (det kommer bli uppenbart hur man gör då man väl har tillgång till funktionen)
 
   5) Klicka på samma knapp igen om du vill ha din häst normal igen
 
   Ta-daa! Kommer alltså INTE svara på några kommentarer gällande det här. Tycker det blir lite tröttsamt med samma frågor hela tiden. Det är så enkelt så det finns inte, det här.
 
   Det här var det närmaste en renbild som jag hade på lager - jag är inge vidare förtjust i renarna då jag inte tycker de ser så bra ut så jag brukar aldrig använda mig av funktionen själv.
 
 
   NU kan jag slutligen börja med vinnarredigeringarna... har verkligen inte hunnit tidigare. Dock så ritade jag upp linearten till båda innan jag åkte bort förra veckan så jag kanske lyckas bli färdig med båda ikväll!






Klara Eastmountain

Hej! vet du vrf starstable inte funkar? tackasam för svar!! <3

Svar: Jag har inga problem alls med spelet just nu.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.