Chrome Pointer

Hästraser jag vill ha till SSO

   Inlägget föreslogs av Sofia.

 
   Jag tror jag har skrivit under den här rubriken minst fem gånger under bloggens snart tvååriga historia, och för varje gång blir det färre och färre raser som jag har något att skriva om. Så jag tänkte först att jag inte kunde mjölka ur den här rubriken mer - men sen kom jag på att jag under SIHS fick höra att eftersom Pixel Tales (företaget som gör grafik och programmering till spelet) har utökats på sistone kommer det i framtiden läggas mer tyngd på nya hästar, och det kommer finnas mer tid för dem. Åtminstone då det kommer till nya färger, men det bådar väldigt gott tycker jag!
 
   Okej, min allra första tanke var "Nä, jag är nöjd". Och det är faktiskt himla kul att känna sig nöjd. Det finns sjukt många hästar jag vill ha i spelet redan x) Men om man tänker efter, det finns ju faktiskt några...
 
   Islandshästar
   Hur kunde jag seriöst glömma islänningen, haha? Tror att den försvann i glansen från fjordingarna och Tinkerhästarna, som jag så gärna har velat ha till spelet x) Islänningen tror jag dock verkligen skulle vara värd att vänta på, för visst måste den ha tölt och passgång - islänningen är ju känd för sina extra gångarter, så de är en självklarhet för min del! Sen tycker jag självklart att islänningen ska palla Dinodalens klimat också, eftersom det är en rätt påpälsad häst.
 
   Clydesdale
   Clydesdalehästen är en stor och tung häst som liknar en Shire mer än en Tinker, och de har ofta grymt snygga färger (säger jag som älskar ojämna och ovanliga färger, hehe). En sådan skulle jag inte banga på!
   Bildkälla genom att klicka på bilden.
 
   Shirehäst
   Shire är en av mina favoritraser, för jag tycker det är en så grymt cool häst. Sen vet jag inte om den skulle göra sig bra i SSO, men det vore nog allt lite roligt att få världens största hästras till spelet.
 
   Appaloosa
   Men va, rasen finns ju redan? Ja, men det finns bara två färgvarianter. Det tycker jag är jättetrist eftersom Appaloosan kan se ut på så sjukt många olika sätt! Jag skulle tycka det vore jättekul med fler Appaloosor till spelet, det tror jag att många skulle uppskatta :)
 
   Vad har ni för drömraser?






Ronja McKnight

Islandshästen ofc!! Rider själv det så de är en självklarhet med många roliga färger och deras übersköna extra gångarter. Shire men också haflinger och vore ju roligt. Jag vill se mer Holländska varmblod (KWPN)än den enda jag sett. Ofta har kwpn (som vera på ågesta) höga stumpor och lysande bläsar, fux och svettfux plzz

April Goldfall

Islännging vore underbart! Jag skulle gärna se att den utlovade lipizzanern kom också c:

Stephanie Diamondfall

En islandshäst skulle vara underbart. Men sso har ju sagt att de inte är till prioritering inom närmaste åren. Men en shire skulle jag verkligen vilja ha. Tänk att rida runt på en sån jätte. Det finns väldigt många jag önskar faktiskt. Men egentligen är jag nog ganska nöjd.

Tilde Miststreet

Jag skulle vilja ha haflinger, shettis, hannoveranare, dartmoor, quarter och självklart shire och islänning, mina favoritraser som inte finns i spelet!

Sally Westfield

Tennessee Walking Horse, med sina naturliga gångarter, Missouri Fox Trotter och Rocky Mountain Horse ^^

Allison Goldknight

Vill verkligen ha Shire eller clydesdale! Har disskuterat det med några kompisar och vi vill att hiren ska vara så stor att en ponny får plats under! Haha. En stor Tinker med stora tecken och höga strumpor är ju to die for! Sen är clydesdale så tuffa med deras annorlunda färger, jag är riktigt svag för det!

Tilde Darkstorm (som inte kan hålla sig ifrån kommentarer OvO)

En islänning vore ju klockrent! Och en Tennessee walking horse med sina gångarter. En fallabella som gick att trickträna i olika levlar och köras i sulky. Och typ kunna åka med den in till "stan" och ställa den på en "parkerings plats" det skulle vara riktigt fränt.

Dock tror jag att nya gångarter skulle bli rätt svårt och att köra en häst är kanske omöjligt. Men man kan ju hoppas.

Kram Tilde, hoppas du har det kul med alla hästar!

Linnea Silentstar

Alla hästar du sa + minishettis man behöver inte kunna rida på den men typ göra konster. Jag vill även ha Tennesse walking horse, Gotlandsruss och Haflinger till spelet ;)

Molly mountaingirl

New forest och welsh *-*

Molly mountaingirl

New forest och welsh *-*

Sofia

Angloarab, islänningar, quarter, welsh och oldenburgare

Juni

Skulle verkligen vilja ha islänningar till spelet men skulle nog vara ganska svårt med deras gångarter. Men skulle vilja ha shettisar och haflingers till spelet. Det är roligt med lite annorlunda hästraser precis som Shire! :)

Men skulle gärna vilja ha små gulliga shettisar som man kan gå på promenad med eller som ovan, trickträna.

//Juni

Aurora westlund

Vill så gärna ha islandshästar,achalteeker, P.r.e och haflinger

Svar: Både P.R.E. och Achaltekeer finns ju redan, menar du att du vill ha fler av dem? :)
Esmeralda Silverforce

Autumn Masterbridge

Shire helt klart, en riktigt stor en ;D
Sedan borde det komma lite fler färger som är annourlundare än de som finns.

Felicia KittenStar

Skulle vara så sjuukt roligt om man fick se en töltande eller passande islänning lunka förbi en! Sen vill jag ha clydesdale, Shire, new forest med busig ponnylugg(^^) och såklart fler färger till appaloosan!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.